Положительные стороны: якщо маєш юажання працювати то будеш робити, всьому навчають Подробнее>>
Положительные стороны: приємно що я також є частинкою такої великої міжнародної компанії Подробнее>>
Положительные стороны: привітний колектив і начальство, працюю тільки 3 місяці Подробнее>>
Положительные стороны: робота супер, гарний в мене колектив, але міняйте ту Рижу, звільняла би напевно усіх якщо їй захочеться, а так претензій немає ні докого, можна прац. Подробнее>>
Положительные стороны: Fujikura забезпечує своїм співробітникам необхідні ресурси для виконання їхньої роботи Подробнее>>
Положительные стороны: Мені неймовірно пощастило мати можливість працювати на виробництві компанії Fujikura в місті Немирів, шкода що у нас цей завод закрився Подробнее>>
Положительные стороны: Кожен усвідомлює, що для нього місце праці. Особисто я - всім задоволений Подробнее>>
Положительные стороны: можите йти сюди працювати, нормальні тут умови, зарплату виплачують без затримок Подробнее>>
Положительные стороны: якщо когось цікавить робота то телефонуйте 0800 306340, вони вжепо телефону все розкажуть Подробнее>>
Положительные стороны: чи є зараз набір на роботу, які умови працевлаштування, чи є розвозка, що із харчуванням? Чи є навчання ? Подробнее>>
Положительные стороны: Компанія Fujikura завжди ставить перед собою завдання досягнення високих стандартів у всіх сферах своєї діяльності Подробнее>>
Положительные стороны: Компанія Fujikura надає своїм співробітникам можливість працювати з різними технологіями та обладнанням. Подробнее>>
Положительные стороны: супер робота, мені особисто подобається, нічого важкого і складного, як кажуть - головне бажання навчатися Подробнее>>
Положительные стороны: висока якість умов праці у Fujikura - саму тому я тут вже працюю 4 роки Подробнее>>
Положительные стороны: чистеньке виробництво, це не радянські заводи, тут все чистенько.... Отрицательные стороны: 7896 Подробнее>>
Положительные стороны: умови нормальні тому можна працювати, не жаліюся, економія на добирання на роботу Отрицательные стороны: поки що ні Подробнее>>
Положительные стороны: працювала на даному заводі ще давніше але у Вінниці, у Львові не була, шкода що закрили завод, була хороша робота Подробнее>>
Положительные стороны: Співбесідa при оформленні на роботу були проведенa на найвищому рівні Подробнее>>
Положительные стороны: Робота в компанії Фуджікура - це задоволення від роботи у чудовому колективі, де панує дружня атмосфера та взаємодопомога. Подробнее>>
Положительные стороны: наші дії і досягнення будуть найкращими свідченнями про переваги нашої компанії. Подробнее>>
Положительные стороны: Дякую компанії в якій я працюю за створення комфортних умов роботи, які забезпечують зосередженість та продуктивність в роботі Подробнее>>
Положительные стороны: Відчуваються великі переваги працювати в компанії, яка розуміє важливість роботи над важливими технологіями, як Fujikura Подробнее>>
Положительные стороны: Захоплююча атмосфера та високий рівень співробітництва в Fujikura роблять робочий день цікавим та насиченим Подробнее>>
Положительные стороны: знаю що у Fujikura існує добре налагоджена система підтримки та навчання для розвитку професійних навичок. Подробнее>>
Положительные стороны: Fujikura - це компанія, яка дійсно дбає про своїх співробітників, в компанії є безліч можливостей для кар'єрного зростання Подробнее>>
Положительные стороны: тільки на початку літа влаштувався сюди на роботу, умови хороші, працювати можна Подробнее>>
Положительные стороны: тут нище хтось запитував чи наймають зараз на роботу, я знаю що приймають, дзвоніть 067 4718282 Подробнее>>
Положительные стороны: Слава Україні, Україна переможе. Бажаємо усім миру і швидкої перемоги. Подробнее>>
Положительные стороны: чи є зара набір на роботу, колись у вас працювала і бажаю повернутися Подробнее>>
Положительные стороны: рада потрапила сюди на роботу по рекомендації подружки, можливо в мене не такий великий досвід роботи, всього 7 місяців, але усім задоволена Подробнее>>