15.04.2015

Катерина:
Знову, суки, видалили весь негатив, все-рівно Україна знає, що Лінгвіста шахраї Подробнее>>

Степан:
Періодично пишу свої негативні відгуки, бо сам купився на їх брехню. Але ж видаояють, сатани. Скажу відверто, не чесні люди. Прикро, що свої ж своїх і топлять Подробнее>>

14.04.2015 | положительный отзыв

Емілія:
Не вірте. Краще б я з місцевими посередниками справу мала. Два місяці без роботи Подробнее>>

Євген:
все погано, сидимо як барани, я і ще 25 таких баранів. Обдурила сука, немає роботи. А з усіх же по 2500 дерев'яних українських взяла Подробнее>>

Рустам:
Не вірте, лохотрон. Обдурює. Сиджу більше місяця без роботи, в Україні хоч грузчиком закалимив, а тут і немає де Подробнее>>

Валентина:
Хто підкаже, що робити. Сиджу півтора місяці без роботи, чи на панель іти. Хіба ж ця Людка посередник, вона ж сука сутинер Подробнее>>

Антонина:
Людоньки, я вже й плакала, і просилася, але все марно. Це Лінгвіста винна а тому, що ми всі тут сидимо без роботи. Поляки стараються нам знайти роботу, але ж її тут уже немає!!!! А ця Філікс направляє і направляє нас сюди, набиваючи собі не тільки кармани та щоки, а і те на чому сидить. Трясця їй в печінку, курві Подробнее>>

14.04.2015 | положительный отзыв

Любовь:
Читаю и переполняюсь чувством благодарности к людям, которые открывают глаза на аферистку. Спасибо Вам большое. Буду обходить стороной таких людей Подробнее>>

Дмитро:
Я працював у цієї суки. І вона мене теж кинула. Так що не дуже співчувайте працівникам Лінгвісти, всі вони такі падлюки як і їх директорша. А не хочеш бути падлюкою, буде підстава. Так що правду пишуть тут, жодного позитивного відгуку про Лінгвісту ніхто не написав, самі про себе штампуюють. А погане зразу ж видаляє вонючий розробник сайту. Подробнее>>

Ганна:
И я попалась, и тоже купилась на дешевую рыбку. Вот и сосу теперь вонючую польскую конфетку. Не верте, люди! А ещё, эти сволочи из Лингвисты удаляют все негативные отзывы, а позитив только сами о себе и пишут Подробнее>>