АМ Лингвиста (AM Lingwista)
Євгеній Борис:
Просто жах! Їхав через Лінгвісту в Чехію на роботу, взяли за все разом 470 євро, це з дорогою і обіцяною легалізацією, Обіцяли разову легалізацію, що входить в суму 12 годин по 90 крон і безкоштовне житло, завезли нас чотирьох хлопців на місце нас зустрів куратор в хостелі і пояснив, що за житло 4000 корон в місяць за легалізацію 1400 в місяць 12 годин робочих немає, а є 10 - 8, до роботи їхати півтори години з 3ма пересадками. Я передзвонив в лінгвісту вони дали мені номер Жені сказали всі питання вирішувати з ним так як це їх посередник, він запропонував мені почекати 3-4 дні в Чехії і він знайде нам іншу роботу всі хлопці зразу поїхали в Польщу, мене, вигнали з обитовні 3-4 дні мені подітися не було де, я знайшов в інтернеті роботу на будівництві мене приїхали і забрали прямо з хостела, я місяць писав лінгвісті щоб повернули хоч половну грошей вони не відписували або все спирали на Женю, потім Женя мені пообіцяв під новий рік зробити Чеську робочу картку на 2 роки, зараз Женя позазоною, компанія жахливва не відписували і не брали трубки, я перший раз Подробнее>>