13.11.2023
Максим Петришин отзывы

Я веду власний бізнес вже кілька років, але розумів, що мені потрібні нові канали приваблення клієнтів. Після курсу Максима Петришина по арбітражу трафіка мій дохід збільшився на 30%. Це додало прибутку моєму бізнесу і допомогло знайти нові стратегії розвитку.

09.11.2023
Максим Петришин отзывы

Привіт усім! Я пройшов курс у Максима Петришина і залишився задоволеним. Інформацію подають зрозуміло та доступно, а також менеджери завжди на зв'язку та готові допомогти, як найкраще можуть, щоб допомогти вам заробити. Велике спасибі всій команді за цю нагоду!
Багато складних термінів)))

07.11.2023
Максим Петришин отзывы

Прошел курсы по арбитражу трафика, и это было потрясно! Для меня это был большой шаг, так как я долгое время собирал деньги на эти курсы. Каждый момент на этих курсах стоил того. Я получил актуальную инфу и техники, которые сразу использовал на практике. Преподаватели реальные спецы в арбитражке и готовы ответить на любой мой вопрос, пусть даже и глупый. Я уверен что деньги себя оправдали. Однозначно ставлю большой палец вверх
не нашел

02.11.2023
Максим Петришин отзывы

У сучасному рекламному агентстві важливо бути хвилі нових тенденцій. Курси з арбітражу трафіку від Максима Петришина допомогли мені оновити свої знання та запропонувати клієнтам ще ефективніші рекламні рішення. Відмінні лектори, актуальний матеріал — все на найвищому рівні

04.10.2020 | положительный отзыв
Петришин Строй - положительный отзыв

Гость Иван:
Читая в интернете отзывы о компаниях, когда искал мастеров по ремонту в квартире, я заметил что количество негативных откликов к строителям неуклонно растёт и понял что вернее всего они и самые правдивые. Ибо зачем человеку писать хороший отзыв, ведь вас не должен удивлять хороший ремонт. Мысль умная но не моя. Из видео сервиса Ремонтный Вопрос о подборе ремонтников. Я работаю в компании которая сдает квартиры в ренту и соответственно ремонты мы заказываем постоянно. На многих форумах значительная часть претензий сводятся к тому, что клиенты заплатили, а им плохо сделали ремонт. А зачем платить заранее? Ведь все проблемы от этого! Лично я заказываю ремонты через сервис Ремонтный Вопрос, просто потому, что все рекомендуемые ремонтники проходят строгий отбор по профессии и готовы работать без предоплаты. Так как я всего лишь наёмный менеджер, то мне нужно отчитываться перед боссом. А так, ну сделают плохо — переделают или я не заплачу. Сами менеджеры r-vopros,ru настаивают на том, чтобы их клиенты не платил строителям предоплату. Еще один ключевой момент — сравнивайте расценки у разных фирм и бригад. Бывает договоришься с какой ни будь компанией по одной цене, сделают ремонт, а потом сравнишь с расценками в

15.07.2025 | положительный отзыв
garantlysafe відгуки

Платформа garantlysafe справила на мене враження своїм підходом до смарт-транзакцій. Повна прозорість процесів - це не просто слова, це основа їх роботи. Кожна операція супроводжується миттєвим підтвердженням, що значно спрощує планування фінансових операцій. Інтерфейс надзвичайно зручний, і підходить як для...
Немає

15.11.2024 | положительный отзыв
Top Work відгуки

Я приєднався до команди в якості Full Stack Developer і відразу зрозумів, що зробив правильний вибір. З першого дня я відчув підтримку та професіоналізм колег. Команда відзначається неймовірною взаємодопомогою та відкритістю до нових ідей. Процеси в компанії організовані максимально ефективно,...
--------

23.07.2024 | положительный отзыв
Катерина Шухніна відгуки

Курс Катерини Шухніної – це щось неймовірне! Все подається дуже зрозуміло, багато практичних прикладів. Дуже сподобалося, як Катерина і її команда організували процес навчання. Підтримка на кожному кроці. Рекомендую всім, хто хоче розібратися в криптовалюті!

22.07.2024
Катерина Шухніна відгуки

Навчання у Катерини Шухніної – це найкраще, що зі мною траплялося! Курс дуже зручний, нові уроки відкриваються щотижня, що дозволяє поступово засвоювати матеріал. Мені дуже сподобалося, що можна навчатися у своєму темпі, не поспішаючи. Матеріал подається дуже зрозуміло і доступно, навіть для новачків. Практичні завдання і реальні кейси роблять навчання ще цікавішим і кориснішим. Підтримка кураторів на висоті – завжди готові допомогти і підказати. Дуже вдячна Катерині і її команді за цей чудовий курс! Рекомендую всім, хто хоче реально навчитися працювати з криптовалютами!

02.07.2024 | положительный отзыв
Павло Шульга відгуки

Мені дуже сподобалось навчання на ривку по SEO. Павел дуже детально пояснює кожен момент SEO, що робить матеріал зрозумілим навіть для новачків. Завдяки його доступним поясненням, я зміг швидко освоїти нові знання і застосувати їх на своєму сайті. Дуже вдячний за цей курс!