27.03.2014 | положительный отзыв

Ян:
Если они меня кинут то будет гореть их офис синим пламенем Подробнее>>

04.11.2015

Никита:
Не рискуйте! Ездили с другом в Литву от их партнера Руслана из Тернополя. Сто раз пожалели, что связались! Отдали за месяц трудоустройства 250 евро ему. Визу сами открывали. После месяца работы получили 230 евро. Плюс за жилье отдали, питание и проезд до работы. Руслан обещал по 50 евро в день. В общем вернулись, звонили - никто нам так ничего и не отдал. Жили бы в Тернополе, зубы бы уже собирал этот козел! Подробнее>>

22.07.2015 | положительный отзыв

Гость АННА:
ПОЧИТАЙТЕ КОМЕНТАРІ ЯКІ НАПИСАНІ НИЖЧЕ МОГО( чи теж люди пишуть неправду) І ЗАДУМАЙТЕСЬ.БО МИ УЖЕ В СОЦ МЕРЕЖАХ ПОЧИНАЄМО ШУКАТИ ОШУКАНИХ ВАМИ ЛЮДЕЙ І ПОВІРТЕ ЩО ТАКИХ ЯК ВИЯВЛЯЄТЬСЯ Є БАГАТО. Подробнее>>

22.07.2015 | положительный отзыв

АННА:
ШАНОВНИЙ ПРАЦІВНИК ЯКИЙ ПИСАВ ЦЕЙ КОМЕНТАР( Я НАВІТЬ ДОГАДУЮСЬ ХТО ЦЕ ПИСАВ. ВСЯ ПРАВДА В ТІМ ЩО Я ВАМ ЗАПЛАТИЛА КОШТИ І ВІДПОВІДНО МАЛА Б ОТРИМАТИ ВІДПОВІДНЕ НАДАННЯ ПОСЛУГ БО ВИ ВІД ТАКИХ ЯК Я ЗАЛЕЖЕТЕ І ОТРИМУЄТЕ ЗАРПЛАТНЮ ) ЗНАЧИТЬ Я БУЛА ПРАВА ЩО ВИ Є ШАХРАЇ .ВИ МОЖЕТЕ ПИСАТИ ЩО ЗАВГОДНО АЛЕ Я ТО ЗНАЮ ПРАВДУ І У МЕНЕ ТЕЖ Є ЗАПИСАНА РОЗМОВА ВАША НА ДИКТОФОНІ + ПЕРЕПИСКА ПО ЕЛЕКТРОНЦІ І НОМ ПРИВАТ КАРТКИ ЯКУ ВИ МЕНІ НАДІСЛАЛИ ДЛЯ ЗАРАХ КОШТІВ І ВИПИСКА ВАШИХ ТЕЛЕФОНИХ ДЗВІНКІВ І БАГАТО ЧОГО ІНШОГО. АЛЕ ТЕ ЩО ВИ ШАХРАЇ ДОВОДИТЬ І ТОЙ ФАКТ ЩО ВИ СЬОГОДНІ З САЙТУ ПОВИДАЛЯЛИ МОЇ КОМЕНТАРІ ( ЧОГО Ж ТОДІ ВАМ БОЯТИСЯ ЯКЩО ВИ ТАКІ ЧЕСНІ ) ВИ МОЖЕТЕ ЇХ ВИДАЛЯТИ ХОЧ КОЖЕН ДЕНЬ ЦЕ НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬ .ЛЮДИ ПОВИНІ ЗНАТИ З КИМ МАЮТЬ СПРАВУ. ВАМ ПОТРІБНО ЧИТАТИ КОМЕНТАРІ І РОБИТИ ВИСНОВКИ А НЕ ВИДАЛЯТИ ЇХ .В ІНШОМУ РАЗІ ВТРАТЕТЕ КЛІЄНТУРУ. А ФІРМ ПО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЮ У НАС ВДОСТАЛЬ.ТО Ж ЗАДУМАЙТЕСЬ .А ТИМ ХТО ПЛАНУЄ ЇХАТИ ЗА КОРДОН РАДЖУ ДОБРЕ ПОДУМАТИ І ПОЧИТАТИ ВІДГУКИ КРАЩЕ ЗНАЙДІТЬ ПРОВІРЕНИХ ЛЮДЕЙ А НЕ ТАКИХ ЯКІ Б ЗА ВАШІ КОШТИ З Подробнее>>

21.07.2015

Гость (АННА):
ШАХРАЇ!!! Їхала через АМ ЛІНГВІСТА (РІВНЕ) 04.07.2015 у Польщу (Балтійське море ) на роботу поміч по кухні.По приїзді на місце праці умови проживання виявилися жахливими ( кемпінг- перегородки на з людини з тряпкою на землі для спання- без умов для проживання- у нас собаки мають кращі умови ніж пропонують нашим українцям).Зг домовленості мала працювати до кінця візи - виявилось що робота сезонна(кінець серпня) причому потрібно було працювати 16-18 год без вихідних - це я вже дізналась при спілкуванні з п.Томашом у якого мала б працювати.Куратором моєї поїздки була ВІКА .Тільки на слідуючий день о 3 год ночі я добралась назад до Варшави блисько 12-13 год дня це вже був понеділок я зателефонувала ВІТІ і сказала що я більш не хочу за допомогою їхньої фірми шукати роботу і щоб повернули мені кошти на що отримала відповідь що вона не то що кошти мені не повернить а зробить так що я незможу виїхати за кордон (розмову ВІТИ записала на диктофон).Вона ще щось пропонувала хоча я відмовлялась від їхніх послуг .До того як поїхати черех них на роботу ВІТА телефонувала і так ласкаво розмовляла до тих пір поки не перерахувала кошти.Ще Подробнее>>

14.07.2015

Руслан:
5 березня 2015 року Філікс Людмила директор агенства "АМ Лінгвіста" , відправила мене до Голандії до праці. По запрошеню, яке вона мені надала поставили департацію. Працювати в Голандії потрібно по документах, про що вона не попередила. А на томість відправила взагалі до якихось наркоманів. до праці ходили а гроші не платять. Коли звернувся до Л.Філікс щоб вона повернула гроші вона сказала що вона тут не причом. Неведіться люди на цю фірму бото є лохотрон. Багато знаю людей, які попали в таку ж ситуацію. 0677120464 Подробнее>>

21.02.2015

гоша:
Поехал от них в германию просидел 3недели ни работы ни документов только попал на 900 евро!!!! Нас было четверо и представте какая сума им досталось!!!! Бог вам судья.... Подробнее>>

19.12.2014

Вероника:
фирма отвратительная, особенно менеджер Дима еще тот лжец лицемер и подхалим. Моему знакомому отказали в рабочей визе в Польшу, документами именно он занимался, он клялся и добился что в течений 2-3 недель будут новые документы, но прошел уже месяц а документом двоих пор нет и это не первый случай по его вине . С клиентами менеджеры даже не считают нужным связываться и сообщать о задержке.Директор на подобное отношение реагирует равнодушно. Меня с подружкой кармили завтраками о вакансий очень долго, пришлось ехать от другой фирмы. Подробнее>>

19.12.2014

Вероника:
Фирма отравтительная, особенно менеджер Дима брехун, семулянт, обещает золотые горы, а насамом деле ничего не выполняет. Моему знакомому сделал документы и ему в визе отказали, пообещал переделать документы в течений 2-3 недель а документов уже нет как месяц. Договор у них так составлен что они не несут не какой ответственности если вам откажут в визе. Подробнее>>

17.12.2014

Андрей:
Фирма ужасная ничего из обещеного не сделали. Люди по приэзду в германию остались без работы. Никому не советую работать с этой фирмой. Вернулся назад. переоформляю документы через другое агенство. Подробнее>>