13.10.2022

Не раб:
Если нет другого выбора, или вы терминатор, то это отличный вариант для вас, Продуктивность — не выполнил, -30% з/п, каждое требование не даёт выполнить другое, одному на отделении справиться, нет, легче запчасть на Тойоту старую найти, если с вами есть человек на помощь, он либо работает бесплатно что бы всё успевать, либо Продуктивность не выполняется, систему придумал настоящий «гений» этого мира. Каждый день рабочие программы по несколько раз ложатся, интернет — он либо есть и не работает, либо к нему вообще подключиться нельзя. Коллектив как повезёт, но в основном это всегда хорошие люди и единственный плюс! Выплаты своевременно как ни странно. График как можно понять, трудолюбивый, 6/1, 9 часов с обедом, он как бы есть, но его нет, тобишь бесплатно работаете 1 час в день. Устраиваетесь оператором, но будете бойцом-универсалом, грузчик, уборщик, кассир. Если личная жизнь не нужна, вы мазохист, и нет другого выбора, добро пожаловать в эту контору. Подробнее>>

20.10.2022

Ваня:
Работать 12 часов за 7т. грн? Вы серьёзно ахахах контора для рабов Подробнее>>

20.10.2022 | положительный отзыв

DrSn1ck (igrok 000):
Если не 145 или 77 то нету смысла Будет куча оверворка А идти 30+ минут не оч хочется Когда вместо 8 долбишь 10 ?? Считаловка чеков, подписей, печаталка а4 преколов Пикалка каждой посылки на отделении Подсчет всего бабла И упаковка каждой +- мелкой посылки во время оформления оной И это всё ток ты за 4 часа На принтере который не работает И не забывай трястись над каждой копейкой А сдачи у тебя никогда не будет Короче не работа, а сказка За минималочку) А когда была корона.. Изи перчатки + маска и мыть пол каждые 2 часа, не отменяя всё вышеперечисленное Подробнее>>

21.10.2022

Аліна:
РИБА ГНИЄ З ГОЛОВИ — оце має бути слоган Нової пошти. В мене був досвід роботи на посаді оператора НП + зараз працюю керівником відділення. Спершу може здатися, що робота тут класна, адже все офіційно + соц.пакет. АЛЕ все тупо нівелюється жахливим ставленням до працівників, я честно такого ще ні на одній роботі не бачила. Мені доводиться робити безкоштовно на тому відділенні зранку до ночі, буває, що взагалі без вихідних, і все для того, аби виконати черговий придуманий показник! Напевно кожен, хто колись працював на НП, погодиться зі мною, що ці показники, як МОТУЗКА НА ШИЇ. Їх щоразу «вдосконалюють», а мотузка на шиї працівників відповідно зтискається сильніше, і дихати вже нема чим!!! Це просто нестерпно! І все це задля тотальної економії. Нас штрафують за першої ж можливості. Тільки послухайте, працівники вимушені працювати безкоштовно (тобто по факту на роботі, але не фіксуються, в зп цей час не піде), щоб не втратити премію за невитягнутий показник! НОВА ПОШТА, ви просто НАЙГІРША компанія-роботодавець для своїх працівників, і це є чиста правда! Серед всіх моїх колег та знайомих з НП ні одного задоволеного, ні одієї людини нема, яка б не те що задоволена, а Подробнее>>

24.10.2022 | положительный отзыв

Гость:
Работу по заборной логистики не умеют ставить ежидневная тыняловка как та затычька, и часами стоять в очереди на выгрузке до ночи. Было хуже стало еще хуже. Работы толковой нет. Подробнее>>

26.08.2022 | положительный отзыв

Женя:
В мене таке питання. Я працював на відділені НП, захворів, вийшов на лікарняний. Через тиждень закрили лікарняний а там де я працював змінився керівник і сказав що мені ти не потрібен. Я вже більше місяця оформлений але не працюю. Що мені робити? Подробнее>>

05.09.2022 | положительный отзыв

Гость:
Чи є у Вас ще місця на складах Изенгарду та Мордору, та інших кутків Середзем’я , чи працює там ще ВОРКСТАФ, та аутсорсінг. Та чи правда, що там платять сріблом, та чи законо працювати з такими компаніями. Можна виходити під ім’ям другої людини як тут. Як захищаються Права людини та Констітуції України. Можливо абревіатура «НП» ще щось означає. Подробнее>>

06.09.2022 | положительный отзыв

Работорговець:
Схоже на Новій Пошті у керівництві роблять люди з геніальним складом розуму, замість того щоб ремонтувати свої клітки, контейнери та ін… щоб полки тобі на голову не падали, ці люди зі світлим розумом вирішили задачу так — надягти шолома!!! На цьому їх геніальність не закінчилася, їм показалось шо Нова пошта це розсадник корона-вірусу, тому усім треба вдягнути маску (прим. далі намордник), цікаво, поки що в Києві ніде не просять вдягати намордника — торгові центри, транспорт, супермаркети. Але ж людям зі світлим розумом краще знати як що робити, тому сьогодні замість того щоб під час повітряної тривоги вивести персонал до укриття, вони перевіряли щоб намордник був вдягнутий правильно. НОВА ПОШТА ви там як ???? У вас є два випадки влучання по терміналу під Харковом і в Миколаєві, а ви замість того щоб персонал убезпечити від ракет зайобуєте персонал носити маски ??? Подробнее>>

08.09.2022 | положительный отзыв

Надежность:
Подаю оспаривание на показатель по причине отсутствия интернета 19.08,28.08 отвечают что ошибся с разделом. 28.08, пересоздаю верным разделом…ответ: поздно, не по регламенту оспаривания. Итог-все отделение без премии. Подробнее>>

12.09.2022

Гость:
НП это про бизнес,но никак не про людей. Здесь отношение как к рабам,на полном серьезе. Показатели,штрафы и т.д. Расти по карьерной лестнице,если вы не являетесь чьим-то родственником верхушки,кумом,братом,другом и т.д, вам не дадут.Большая часть руководителей,это некомпетентые особи,которые заняли свою должность благодаря тому что снюхались с нужными людьми. А людей которые здесь сражаются за справедливость стараются уволить любыми способами,самый популярный это дожать морально. Вам здесь сломают психику. Подробнее>>