30.07.2023 | положительный отзыв
Столичная Ювелирная Фабрика

Робоче місце в компанії обладнане сучасними технологіями та зручностями. Тут ми можемо ефективно працювати та зосереджуватись на наших завданнях. Мені подобається!
Все добре, нічого особливого не можу виділити....

24.07.2023 | отрицательный отзыв
Столичная Ювелирная Фабрика

1. при підборі на вакансію не враховують досвід кандидата, тобто запрошують аби запросити, а виявляється їм потрібна людина зовсім з іншим досвідом. 2. немає оформлення по трудовій, лише договір цпх на мінімалку, решта в конверті 3. не оплачуються лікарняні 4. відпустка після 10 місяців роботи, і лише на 2 тижні 5. прямо на співбесіді запрошують вийти на 2 дні стажування без оплати, ти погоджуєшся, на щось розраховуєш, а через день тобі дзвонять і кажуть "вибачте, але ви нам не підходите за досвідом роботи", це як??? тобто на співбесіді ви ще ...
немає

23.07.2023 | положительный отзыв
Столичная Ювелирная Фабрика

Працюю і цій компанії вже рік, і хочу відзначити чудову атмосферу в колективі. Тут панує дружелюбність та порозуміння між співробітниками, що створює приємну робочу обстановку. Наш колектив – справжня команда професіоналів, які завжди готові підтримати та допомогти один одному.
Я б хотів щоб в компанії проводили більше корпоративів та тім-білдінгів для нас.

16.07.2023 | положительный отзыв
Столичная Ювелирная Фабрика

Працюю в компанії вже кілька років, і можу сказати, що це чудове місце для професійного росту. Мені подобається наша команда, яка завжди готова допомогти та підтримати. Компанія надає чудові умови роботи, що дозволяє мені постійно розвиватися у своїй професії. Я пишаюся тим, що є частиною цієї компанії та рекомендую її всім, хто працювати в ювелірній сфері.
Не вистачає смаколиків

25.06.2023 | положительный отзыв
Столичная Ювелирная Фабрика

Компанія надає хороші умови праці та піклується про своїх співробітників. Я ціную це. У нас чудовий колектив та цікаві задічі.
Все добре

18.06.2023 | положительный отзыв
Столичная Ювелирная Фабрика

Пишаюся тим, що працюю продавцем-консультантом ювелірних прикрас у Столичній Ювелірній Фабриці! Тут я маю можливість спілкуватися з різними людьми, ділитися своїми знаннями про ювелірні вироби та допомагати їм знаходити те, що ідеально підходить їхнім уподобанням. Це робота, яка приносить мені величезне задоволення!
Все добре, мені все подобається!

16.06.2023 | отрицательный отзыв
Отзыв сотрудника Виктор о компании ЧОО Столичная безопасность

Премию уже более года не дают. Как начальство поменялось, всё нажраться не могут!!! Приходят 2-е, уходят четверо. Хотите в Жо,, это тут!!!
40- тясят ваши достоинства.

13.06.2023 | положительный отзыв
Отзыв сотрудника Антон о компании ЧОО Столичная безопасность

Хочу выразить благодарность НОО Шиповскому А. А. и Тарасову В. О. Начальникам, которые при своей должности остались людьми, помогали по службе, пытались (возможно и сейчас пытаются) создать условия для работы сотрудников.
Недостатков очень много, как и в любой другой охранной организации.

04.06.2023 | положительный отзыв
Столичная Ювелирная Фабрика

Команда Столичної Ювелірної Фабрики складається з талановитих та професійних співробітників, які завжди готові підтримати та надати необхідну допомогу. Ми працюємо разом як одна велика родина, що створює чудову робочу атмосферу. Приємно приходити на роботу :)
Хотілося побільше корпоративів

28.05.2023 | положительный отзыв
Столичная Ювелирная Фабрика

Моя робота товарознавцем дозволяє мені поринути у захоплюючий світ дорогоцінного каміння та металів. Я постійно навчаюсь та розширюю свої знання, що допомагає мені зростати професійно. Мені подобається, що я знайшла роботу, яка дійсно мені до душі!
Немає такого.