Поиск отзывов

Результаты поиска

0 0

Отзыв о работодателе «ФОП Парашар Нагендер»

Аноним:

Отрицательные стороны

нет

Положительные стороны

Стівен Пол Джобс (англ. Steven Paul Jobs, Steve Jobs; * 24 лютого 1955 — † 5 жовтня 2011) , відомий як Стів Джобс — американський підприємець і винахідник. Був засновником, членом ради директорів і CEO (генеральним директором) корпорації Apple Inc.. Джобс також раніше займав посаду CEO компанії Pixar Animation Studios; в 2006 році The Walt Disney Company придбав Pixar і Джобс став членом ради директорів Disney. В 1995 році в мультфільмі «Історія іграшок» він був зазначений як виконавчий продюсер.

В кінці 1970-х років Джобс зі співзасновником компанії Apple Стівом Возняком створили один з перших комерційно успішних персональних комп'ютерів. На початку 1980-х років Джобс був одним з перших, хто побачив потенціал керованого мишкою графічного інтерфейсу користувача, що призвело до створення Macintosh.

Втративши владу в боротьбі з радою директорів 1985 року, Джобс був звільнений з Apple і заснував NeXT, яка спеціалізувалася на ринках бізнесу та вищої освіти. В 1996 році Apple придбав NeXT, а Джобс повернувся в компанію, яку співзаснував, і пробув її CEO з 1997 по 2011 роки. У журналі «Fortune» Стів Джобс був названий найвпливовішим підприємцем 2007 і потрапив до списку топ-менеджерів 2009.

1986 року Стів купив у Lucasfilm студію комп'ютерної графіки The Graphics Group, пізніше перейменовану в «Pixar». Він був її генеральним директором і основним акціонером до придбання її «Уолтом Діснеєм» 2006 року. До кінця свого життя Джобс був акціонером та членом ради директорів «The Walt Disney Company».

Після його смерті, 24 жовтня 2011 року вийшла його біографія «Стів Джобс».

 г. Киев


загрузка результатов опроса

Пройдите краткий опрос, всего несколько вопросов (да/нет), которые помогут составить максимально объективное мнение о компании  Пройти опрос 

Добавление комментария

Для добавления информации, пожалуйста, авторизуйтесь.

Авторизация / регистрация

 

 

Отзывы о компании

11.03.2016 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «ФОП Парашар Нагендер»

Отрицательные стороны:
когда пришла работать любовница директора - работать стало просто невозможно. нельзя было выйти даже в туалет на пару мин, ибо сразу эе доносилось, что ты ничего не делаешь. любовница вечно стояла под дверью в рабочее время и обеднее время и подуслушивала все разговоры. и что дальше? правильно, доносила все своему парашке, исковеркая так, как ей надо. поувольняли всех хороших людей и специалистов, коллектив остался из "шестерок", ходили на работу, как на трагическое событие. а еще обещают золотые горы, на самом деле - одна чушь, тебя еще и опустят ниже плинтуса, когда ты захочешь внести свое како-то предложение, а потом и уволят, ибо взгляды не совпадают видите ли.
Положительные стороны:
один был плюс - зарплата во время ... Подробнее>>

06.06.2015 | положительный отзыв
0 0
ФОП Парашар Нагендер

Лиза:

Ксю, я тебя вообще не понимаю. По этому адресу не было никакого ФЛП Парашар Нагендер, там находится фирма Эльфа куда мы с тобой приходили на собеседование. А меня на Эльфе взяли на работу я уже 10 месяцев тут работаю, очень счастлив и тебе того же желаю !!! ... Подробнее>>

04.09.2015 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «ФОП Парашар Нагендер»

Отрицательные стороны:
Грубо говоря мне наплели чушь о зарплате.Я уволился с хорошей фирмы из-за этих клоунов. Спросили мол сколько тебе платят.Я и сказал. Они обещали не менее.В итоге очень даже менее.По работе - станки китайский шлак. Именно шлак.Жлобство видно во всем.Директор кормит людей безоблачным и богатым будущим.Но людям деньги нужны сейчас. Цены и курс доллара не ждут будущее.Людям надо на что-то жить.У меня только отрицательные впечатления.
Положительные стороны:
Их нет.Вообще. Только коллектив который мечтает сбежать.Но боятся потому что беженцы. ... Подробнее>>

06.11.2015 | положительный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «ФОП Парашар Нагендер»

Отрицательные стороны:
до метро пешком 7 мин, а хотелось бы еще ближе.
Положительные стороны:
Уважуха и Респект ! Коллектив супер, начальство - понимающее, комфортабельное условие работы с бесплатном натуральном кофе. ... Подробнее>>

06.11.2015 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «ФОП Парашар Нагендер»

Отрицательные стороны:
Історія у фільмі викладається як спогад літнього чоловіка, мешканця будинку пристарілих Пола Еджкомба (Том Генкс), якому вже виповнилося 108 років. Він розповідає своїй подрузі Елейн Коннеллі (Єва Брент), як працював охоронцем у в'язниці. У 1935 році Пол працює наглядачем у самому похмурому відділенні федеральної в'язниці «Холодна гора» (штат Луїзіана) — блок «Е», де утримуються ув'язнені, які очікують страти на електричному стільці. Підлога в блоці, по яким засуджені відправляються в останній шлях, зеленого кольору, звідси його прізвисько — «Зелена миля», або просто «Миля». Одного разу у в'язницю потрапляє, засуджений до смерті за зґвалтування і вбивство двох дівчаток, величезний афроамериканець Джон Коффі (Майкл Кларк Дункан). Незабаром після нього в тюрму потрапляє Білл Вортон на прізвисько «Дикий Білл», якого заарештували за грабіж і вбивство трьох осіб, включаючи вагітну жінку. Під час перевезення Білл прикидається «овочем», що притуплює пильність співробітників в'язниці і ледь не закінчується трагічно: Білл ... Подробнее>>

УПРАВЛЕНИЕ РЕПУТАЦИЕЙ

ВИРТУОЗНАЯ ИГРА НАСТОЯЩИХ ПРОФЕССИОНАЛОВ

ТВОРЧЕСКОЕ ВЛАДЕНИЕ ОТЗЫВАМИ


ПОДРОБНЕЕ

Вернуться к списку

X

Дополнительных отзывов о компании не найдено. Вы можете воспользоваться нашим расширенным поиском.

Запустить поиск | Закрыть

Закрыть

Сообщение


 
Ваше имя

Ваш E-mail

Подробное описание

 

Отправить Закрыть

x
x
>