Поиск отзывов

Результаты поиска

0 0

Отзыв о работодателе «Профитрейд-ЛТД / Profitrade-LTD»

Хороша:

Положительные стороны

не помітила. Не гайте свій час.

Отрицательные стороны

Трохи збентежена, адже надана інформація повністю збігається з ЕВА, ООО МП НПКФ,+380503589739 від якої отримала запрошення на співбесіду, на посаду асистента керівника зі знанням польської мови. Виходить, що керівник замовчує справжню назву свого підприємства ще при знайомстві.
Сьогодні мала нещастя піти на співбесіду. Так, опис робочого місця, із вищезазначеного коментаря повністю збігається: брудне приміщеня, майже немає орг.техніки, дуже душно.
Розмова з керівником вийшла дуже не конструктивною, з неї я абсолютно не зрозуміла на якому небі знаходиться підприємство. Збентежило те, що офіційного працевлаштування немає, також мені сказали що підпиємство керівника не може надати документів, на підставі яких можна отримати робочу візу у Польщу.
Оформлення візи, також, залишило в мене безліч питань, адже мені повідомили що віза оплачується частково. На запитання, що означає "частково"?-відповіді не отримала.
Щодо моїх обов"язків, також, не отримала конструктивної відповіді.
Заробітня платня 4000грн ( це було вказано і в вакансії) але транспортні витрати не покривають і зарплата за роботу в Польщі буде 1700 злотих, але коли саме вона буде, керівництво не знає.
Все дуже абстрактно, на мій погляд, фірма не дуже перспективна.
Мені, як носію 2-х мов (англійської та польської) дуже неприємно, що деякі роботодавці не бажають за потрібне оформлювати комфортні робочі місця і вимагають високої кваліфікації за маленьку платню.
Наразі багато надійних фірм пропонують хороші умови навіть без досвіду роботи, але зі знанням мов. Тому я вирішила не зв"язуватись із таким сумнівним підприємством і нікому не раджу.

 г. Киев, проспект воссоединения 7а. оф. 732 ЕВА, ООО МП НПКФ


загрузка результатов опроса

Пройдите краткий опрос, всего несколько вопросов (да/нет), которые помогут составить максимально объективное мнение о компании  Пройти опрос 

Добавление комментария

Для добавления информации, пожалуйста, авторизуйтесь.

Авторизация / регистрация

 

 

Отзывы о компании

17.10.2015 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «Profitrade»

Основное название: Profitrade Другие названия: Profitrade Co. Сфера деятельности: Услуги: Финансовые услуги: банки, оценка, аудит, страхование и пр. Сайт: profitrade.net Телефоны: 0673261291 Страна: Украина Адрес: г. Киев, ул. Александра Кошица, 1/38 Просмотры: 1 Всего отзывов: 1 Описание деятельности: брокер по торговле на международных финансовых рынках. Автор: Величко (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось) Вакансия: HR менеджер Дата собеседования: 2015 г. Подробнее>>

24.02.2017 | положительный отзыв
0 0
ПрофиТрейд Плюс ТК (Profi-Trade)

Гость:
Малая зарплата, Неудобное местоположение офиса Подробнее>>

УПРАВЛЕНИЕ РЕПУТАЦИЕЙ

ВИРТУОЗНАЯ ИГРА НАСТОЯЩИХ ПРОФЕССИОНАЛОВ

ТВОРЧЕСКОЕ ВЛАДЕНИЕ ОТЗЫВАМИ


ПОДРОБНЕЕ

Вернуться к списку

X

Дополнительных отзывов о компании не найдено. Вы можете воспользоваться нашим расширенным поиском.

Запустить поиск | Закрыть

Закрыть

Сообщение


 
Ваше имя

Ваш E-mail

Подробное описание

 

Отправить Закрыть

x
>