Поиск отзывов

Результаты поиска

0 0

СПД Харченко Вадим Николаевич

Положительные стороны

немає

 

Отрицательные стороны:

На даний час Вадим Миколайович Харченко є керівником та власником підприємств приватне підприємство "українська економіко правова група" код єдрпоу 21579949 та Адвокатське бюро “Вадим Миколайович Харченко та партнери”, код єдрпоу 44797607. Від останнього, а саме Адвокатське бюро на сайтах Rabota.Ua, work.ua, rabota.sud.ua та інших, ним розміщені оголошення про вільні вакансії помічника адвоката. За умовами оголошення « Оформлення документів у відповідній установі Державної Служби Зайнятості (дсз) про стажування за програмою «Помічник адвоката» (тривалість 480 496 навчальних годин) з одночасним укладенням договорів, які зобов’язують адвоката та претендента на посаду до укладення трудового договору один з одним про роботу на посаді «Помічник адвоката», з передбаченою відповідальністю від можливого ухилення від такого в формі відшкодування відповідній установі дсз витрат на стажування в повному розмірі винною стороною». Враховуючи власний досвід та інформацію стосовно того, що «Прокуратурою Голосіївського району міста Києва проти нього відкрито кримінальне провадження № 4204100010000105 від 08.04.2014 року за частиною 1 статті 190 кк України (шахрайство)» скажу, що даний суб’єкт неадекватний. У працевлаштуванні претендента та виконані взятих на себе зобов’язань по договору, на мою думку, не зацікавлений та можливо своєю метою ставить лише отримання грошей за так зване «стажування» від дсз с подальшим покладанням обов’язку виплати цих грошових сум на «стажиста». Так що самі вирішуйте потрібно вам це чи ні.

 

Киев


загрузка результатов опроса

Пройдите краткий опрос, всего несколько вопросов (да/нет), которые помогут составить максимально объективное мнение о компании  Пройти опрос 

Добавление комментария

Для добавления информации, пожалуйста, авторизуйтесь.

Авторизация / регистрация

 

 

Отзывы о компании

21.08.2022 | положительный отзыв
0 0
СПД Харченко Вадим Николаевич

Отрицательные стороны:
Шахрай і злодій. Обережно!!! Виманюе персональні дані для шахрайства.
Положительные стороны:
...

Киев

Подробнее>>

24.05.2022
0 0
СПД Харченко Вадим Николаевич

Отрицательные стороны:
Я никогда не писала отзывы о людях, потому что не верю им, так как мы все разные и у каждого свой взгляд на вещи. Но ЭТО-ХАРЧЕНКО ВАДИМ МИКОЛАЙОВИЧ- не человек, ЭТО ПОМЕСЬ САМЫХ ПЛОХИХ ПРОЯВЛЕНИЙ даже не знаю каких существ. Не связывайтесь с ним НИ ПО КАКИМ ВОПРОСАМ. Все отзывы, которые есть в интернете-ЭТО ПРАВДА. САМОДУР, ГЛУПЫЙ,ЗАКОМПЛЕКСОВАННЫЙ ЦИНИК, всех эпитетов не могу перечислить. Если Вы себя уважаете и цените свое время, на пушечный выстрел к нему не приближайтесь. Жаль, что отзывы людей ,которые хотели его притянуть за его аморальное поведение, датированы 2013-2014 годом, я бы составила им компанию, а так придется в одиночку). Но он сделал все для того чтобы я подключила телевидение, НАБУ и "рекламу" его особи в соцсетях.
Положительные стороны:
ИХ НЕ МОЖЕТ БЫТЬ!!!! ...

Киев

Подробнее>>

19.04.2018
0 0
СПД Харченко Вадим Николаевич

Отрицательные стороны:
Обережно! Харченко Вадим Миколайович – злодій та аферист. Прокуратурою Голосіївського району міста Києва проти нього відкрито кримінальне провадження № 4204100010000105 від 08.04.2014 року за частиною 1 статті 190 КК України (шахрайство). Харченко Вадим Миколайович видає себе за директора неіснуючої Української Правничої Спілки, збирає персональні дані громадян та використовує їх для заволодіння власністю та грошима клієнтів. Будьте обережні. Цим аферистом за останні роки ошукані десятки громадян України.
Положительные стороны:
Обережно! Харченко Вадим Миколайович – злодій та аферист. Прокуратурою Голосіївського району міста Києва проти нього відкрито кримінальне провадження № 4204100010000105 від 08.04.2014 року за частиною 1 статті 190 КК України (шахрайство). Харченко Вадим Миколайович видає себе за директора неіснуючої Української Правничої Спілки, збирає персональні дані громадян та використовує їх для заволодіння власністю та грошима клієнтів. Будьте обережні. Цим ...

Киев

Подробнее>>

УПРАВЛЕНИЕ РЕПУТАЦИЕЙ

ВИРТУОЗНАЯ ИГРА НАСТОЯЩИХ ПРОФЕССИОНАЛОВ

ТВОРЧЕСКОЕ ВЛАДЕНИЕ ОТЗЫВАМИ


ПОДРОБНЕЕ

Вернуться к списку

X

Дополнительных отзывов о компании не найдено. Вы можете воспользоваться нашим расширенным поиском.

Запустить поиск | Закрыть

Закрыть

Сообщение


 
Ваше имя

Ваш E-mail

Подробное описание

 

Отправить Закрыть

x
x
>