Поиск отзывов

Результаты поиска

0 0

Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Я_там_була!:

Отрицательные стороны

На співбесіді обіцяли ставку в 1000-1500 грн + % від роботи. Сказали розраховувати орієнтовно на 3500-7000 грн.
Через місяць офіційно не оформили, хоча це теж обіцяли, ставку не виплатили.
Наш колектив складався з 3 менеджерів з пошуку дівчаток- моделей ( які, як виявилося , змінювалися раз на місяць стабільно !), З двох фотографів ( які змінювалися ще частіше ) і з адміністратора по фото студії. Так само у нас були запрошені викладачі.
Менеджери- Начебто кожен один одному посміхається і відважує компліменти, а насправді справжне Зміїний кубло . Особливо це стосується дівчинки, яка в агентстві з самого початку. Пліткарка ще та, а на облича- янголятко.
Ми всі вже давно звикли , що потрібно виконувати не тільки свою роботу, але ще й роботу кур'єра і дівчатка на побігеньках.коли у, так називемий , боса (власника всієї цієї справи ) наступали проблеми, він, зрозуміло, відшкодовував все на нас. Що б це не було: посварився з дружиною (яка була у нас директором) , не приїхали моделі, мало знайшли нових людей в школу моделей, не хочуть працювати за безкоштовно візажисти (це взагалі нормальна справа , вважається тут . Візажист косметику отримує безкоштовно , навчання його теж безкоштовне , працює він безкоштовно і харчується повітрям - мабуть саме такі поняття про візажистів у " боса ".
Таня і Сергій (директор і власник . Чоловік і дружина з пост- ПОЛОГОВИМ- синдромом) - абсолютно не кваліфіковані , нічого не розуміють в модельному бізнесі люди , зате з великими понтами, абсолютно нічим не обгрунтованими.
Так само Таня брала на себе роботу викладача з дефіле.
Як говорили самі учні , вона нічого не робить , сидить з пилочкою для нігтів і не звертає уваги ні на кого. "Ви ходите туди-сюди, а я подивлюся . " А як ходити , що не ходіть- нічого не пояснює. А потім наші моделі не можуть на показах нормально представити колекцію одягу жодного дизайнера.За словами тих же учнів , Сергій так само вів заняття , але тільки по фото позування .
І так само нічого не розповідав і не показував. Всі лекції проходили в режимі " я цар і бог , а ви усі лохи, нічого не вмієте і тільки через мене вам буде дорога в Світ . В іншому випадку вам картоплю продавати на ринку, або колотися в під'їздах".
Таке ж звернення було і до фотографів , яких ми постійно шукали . Справа в тому, що Цей Сергій посварився обсалютно з усіма іншими модельними агенціями міста Львів , і з більшою частиною фешен - фотографоф , яких і так не багато. Іноді до нас приходили хороші , іноді середні, а іноді й відверто огидними фотографи , АЛЕ з усіма ними Сергій лаявся завжди , намагаючись їх принизити з приводу і без . Комплекс маленької людини на обличчя ( до слова сам Сергій метр з кепкою зростанням )) ))).


Останніми при мені фотографами були сімейна пара, які знімають як мінімум на 2 рівня вище ніж до того звик сам Сергій . Зрозуміло, вони назвали свою ціну в перший день роботи . Як я потім з ними спілкувалася, казали, що беруть по 50 $ ( зараз 1200 грн) за модель , але на перший місяць згодні знімати за 700 грн.
Наші моделі так і платили 800- 1200 грн. Але фотографи з цих грошей отримували тільки 400, а іноді взагалі 100 грн !!!! Всі інші гроші собі забирав ..вгадайте хто )) ))) Людина наживається взагалі на всіх і на всьому. Економить на речах , яких не можна економити!
Останні фотографи пішли зі скандалом. До речі їм теж давали завдання , які абсолютно ніяк не належать до їхньої роботи , за це не доплачували . А коли вони , нарешті відмовилися займатися цією нісенітницею безкоштовно - їх звільнили.
Вимоги були такі: треба відзняти дівчинку на Китай (або хлопчика) , Вони нічого не вміють , камеру бачать вперше, але нам їх треба продати терміново ! Приходьте фотографувати в 11 ранку і працюйте з ними весь день, обробите 20 -30 фото так, що б їх можна було друкувати на біг- бортах . Ось вам за все 100 грн. Готовий матеріал потрібен до ранку і мені все рівно , що ви думаєте з цього приводу,а ще самі знайдіть візажиста і оплатіть йому свої гроші, тому що я не буду оплачувати цю дурницю .

Зараз в тій агенції знімає інший фотограф. За чутками, який, як раз , відноситься до тих самих криворуких майстрів. Власне знімає він рівно на стільки, на скільки йому платять.
Унікальне явище - це коли з роботи на одному тижні звільняється 5 осіб, хоча в офісі всього їх 7 (не рахуючи босів ) . Варто замислитися , може справа , все таки , не в поганих працівників, а в керівниках ?!
Ще у нас є наряди , в яких фотографують всіх підряд. Про гігієну нарядів говорити не можу, тому що точно не знаю, як там справи . У всякому разі підлоги в залах завжди брудні.

Моделі, пам'ятайте, якщо ви хочете працювати за кордоном і отримати гідну роботу, після гідного навчання,
«MAXI-MODELS» - це не те, що вам потрібно !!! Там ви нічого не знайдете і нікуди не поїдете. Це марна трата часу і трата грошей в нікуди. Ваші вчителі повинні вчити і вкладати в вас!
Якщо ви шукайте фотографів, то шукайте самі собі, тому що ви самі відповідаємо за своє робоче портфоліо.
Якщо з вас беруть за щось гроші, а ви якими були, такими і залишились, крім того, що вам ще сказали, чт ВИ ніхто і звати вас ніяк, то це що завгодно, але не модельна агенція.


Положительные стороны

безкоштовна кава

 г. Львов, ПІВДЕННИЙ,ТЦ "ГАЛИЧИНА" 3-й поверх


загрузка результатов опроса

Пройдите краткий опрос, всего несколько вопросов (да/нет), которые помогут составить максимально объективное мнение о компании  Пройти опрос 

 

 

Отзывы о компании

22.04.2022 | положительный отзыв
0 0
MAXI-MODELS отзыв Екатерина

Екатерина:
  Ужасная организация мероприятий! Могут часть одежды унести другие участницы, вещи друг друга, что ребёнку домой будет не в чем ехать, и руководители не решат вопрос. Халатное отношение! Плохая организация мероприятий !!! Не помочь ребёнку в ситуации а продолжать заниматься «праздником» отвратительное отношение к детям! Есть часть «любимцев», остальные дети- масса для сбора денег!

Челябинск

Подробнее>>

22.09.2021
0 0
MAXI-MODELS

Отрицательные стороны:
Це надзвичайно ПОГАНА модельна школа, я навчався там, напишіть мені на ел. адресу ([email protected] ) і я детально розповім як обдурили мене, яким чином спочатку виманюють а згодом щей вимагають гроші, коли ви летите по контракту яка робота вас очікує в іншій країні (точно не модельна, дівчат заставляють пити з китайями в клубі і т.п). Також розповім про Сидора Сергія Теодозійовича - це власник, директор цієї школи, хамовитий, безвідповідальний балабол, який обманює всіх на кожному кроці. Він винен дуже багатьом людям кошти і звичайно він ці борги не повертає, бо в самого скрутне становище, хоча людина максимально хвалить себе по дрібницях, як дитина якась (наприклад який в нього розмір біцепса, ахахахах, я не жартую, це правда). Сидора Сергія Теодозійовича прилаштували в поліцію, але через безвідповідальність, постійні проблеми з ним, його було звільнено зі служби. ...

Киев, Львов

Подробнее>>

13.07.2020 | положительный отзыв
0 0
MAXI-MODELS

Отрицательные стороны:
Жаль что так мало . Просто растолстела
Положительные стороны:
Работала там 3 года ...

Киев, Львов

Подробнее>>

17.04.2019 | положительный отзыв
0 0
MAXI-MODELS

Отрицательные стороны:
Да... Модельное агентство зазывает всех без исключения к себе в школу (ЧТОООО??? Обычно жесткий отбор и кастинги в нормальных агентствах. А тут в ВК сообщение "Зацікавило лице, дай номер телефону!"). Ок, собалась, ради интереса пришла. Во время занятий в школе дети 150 раз бегали в магазин за чипсами, а то, что они отпрашиваются с занятия, и никто не несет за них ответсвенность - большой минус агентсву. Плюс ко всему серьезных проектов тут не ждите, максимум Китай.
Положительные стороны:
Не обнаружено ...

Киев, Львов

Подробнее>>

15.11.2018
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
Про які позитивні сторони компанії може йти мова, якщо аля "мачо"-Сергій Сидор створив це агенство працюючи в іншому агенстві Катрін, та киданувши його директора? Про яку чесність та порядність може йти мова, якщо цей Сергій бігав зі своєю Таньою за моделями з Катрін, розказував про свою кантору (яку назвав в честь свого сина Макса), та благав переходити до нього в агенство, при тому незалежно від того чи був ти вже сформованою моделлю, ти всерівно повинин був йому заплатити та навчатись в його школі (так сказати бабло викачував з студентів). Як можна вірити людині, яка вилила весь бруд про агенство в якому він же ж працював, про те, що директор не ставлячи до відома працівниць відправляє дівчат працювати ескортом (чи правда це достеменно мені не відомо). Після почутого у мене склався лише один висновок, якщо ти, козел, працював в ... Подробнее>>

17.07.2018
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
Якщо розповісти коротко про негативні сторони, то найперше і найголовніше, не приходьте в цю агенцію, тому що директор Сергій неадекватний так само як і його дружина Татьяна (яка на перший погляд здається хорошою). Спочатку обіцяють хороший контракт за кордоном, великий заробіток, а потім взявши 450$ типу за відкриття візи, собівартість насправді якої складає 2 000 грн, скажуть вам що контракт знайдений, в якому вкажуть що сума місячної ставки 500$, з яких 100$ кожного місяця ви будете змушені пересилати Сергію, і окрім цього ви з своїх зароблених коштів харчуєтесь, і мусите оплатити світло, газ і воду там де ви проживаєте. Якщо ви сумніваєтесь в моїх словах, бо звичайно в агенції на це все вам скажуть що це пишуть конкуренти. То зверніться за номером телефону і я вам детально все розповім, і дам контакти тих людей які мали з нии ... Подробнее>>

10.07.2018 | положительный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
есть моменты но слишком масенькие чтобы о них писать ! идилии не бывает !!!
Положительные стороны:
Приятный колектив !!! Приятная в общении и понятливая директриса Татьяна и строгий но умеет вести бизнесс на хорошем уровне и контролировать все моменты владелец агентства ) Модели разные как и люди но в большинстве красивые и с нужными параметрами и симетрией а как люди... то не поймешь - вроде все нормальные но есть и с причудами ((( ситуации ... Подробнее>>

14.03.2018 | положительный отзыв
0 0
MAXI-MODELS

Отрицательные стороны:
Иногда пробки, когда добираюсь, это выводит из себя. Еще плохо работает этот сайт, не могу на звезды нажимать, при оценивании, бред просто. Макси ставлю 4 ЗВЕЗДЫ.
Положительные стороны:
Хочу сказать огромное спасибо людям, которые в меня поверили, которые научили и предоставили возможность реализоваться. Я очень рада , что имею дело с Макси, они замечательные! Умеют хорошо подобрать колектив, чтобы веселее было осваивать модельные навыки. Я теперь верю в себя и уверенно начинаю карьеру модели. Надеюсь, через несколько лет стать очеет востребованной моделью. Спасибо Макси за роботу ...

Киев, Львов

Подробнее>>

06.12.2017 | положительный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
Деколи переносяться занняття, тому що викладачі реальн зайнятті. А загалом для прицьовитих людей недоліків ніколи немає.
Положительные стороны:
Проходила курс навчання в Максі-Моделс!! Заняття сподобались, цікаво та інформація подається доступно. Дуже рада знайомству з викладачами, кожен професіонал у своїй сфері. Директор Таня дууже приємна людина) Після навчання час від часу приймаю участь у різних проектах, кастингах, показах. Трошки моторошно було спочатку, але я задоволенна. Це значно підвищує мою самооцінку. Раджу всім :) ... Подробнее>>

21.10.2017 | положительный отзыв
0 0
MAXI-MODELS

Отрицательные стороны:
не знайшла
Положительные стороны:
Звернулась до агенства для співпрацювання.Прошла співбесіду показала свої навички та роботи. Керівництво було мною дуже задоволенно і запропонувало підтянути мене по знанням на що я з задоволенням погодилась. Через місяць і тиждень інтенсивноїроботи з керівництвом, я отримала бажаний результат "РОБОТУ". Ніколи навіть не могла подумати що це буде так круто, і це все дійсно відбувалось зі мною.Я поїхала ...

Киев, Львов

Подробнее>>

30.08.2017
0 0
MAXI-MODELS

Отрицательные стороны:
Негативу Багато.По перше зі мною виключно спілкувались після співбесіди вконтакті і нічого толком не пояснювали.Тому я вирішила приїхати і на місці поговорити.Зі мною говорив "власник"якій повністю НЕАДЕКВАТНИЙ чоловік.Про умови контакту майже не говорив тому я їх просто вибивала. По перше попередив що мені світить тільки Китай максимум Індія (! увага в Індії сказав що часам може прийти шейх якій захоче порозважатися і вони нічого не зможуть зробити)а в Китаю зарплата тільки 550$ з яких 450$ віза і харчування за свій рахунок.Тепер опублікують мої питання і його відповіді:1)Яка саме робота ?-робота модельна (жодних пояснень)2)скільки год в тиждень працювати-по різному буває 3)Робота вдень чи вночі(не відповів!тільки лив воду про те які бувають агенції)4)Чи є якісь ваш представник в Китаю з яким я зможу консультуватися -ні нема ти що анг не знаєш ?!в крайньому випадку попросиш моделей помогти але краще не ...

Киев, Львов

Подробнее>>

01.02.2017 | положительный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
Я таких не зауважила так як критику сприймаю адекватно
Положительные стороны:
Працюю вже певний період, коли проявила себе професійно запропонували офіційне працевлаштування.На таку посаду беруть активних ,вихованих, комунікабельних людей. ... Подробнее>>

06.12.2016
0 0
MAXI-MODELS

Отрицательные стороны:
УЖАСНЕ МОДЕЛЬНЕ АГЕНСТВО! БУЛА В НИХ МОДЕЛЛЮ ОБІЦЯЛИ ЩО ЗНАЙДУТЬ МОДЕЛЬНИЙ КОНТРАКТ,ВІДПРАВИЛИ В КИТАЙ ПРАЦЮВАТИ В КЛУБ І ЗАСТАВЛЯЛИ ПИТИ З КИТАЙЦЯМИ!!!
Положительные стороны:
нічого! ... Подробнее>>

05.08.2016 | положительный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
Висне інтернет
Положительные стороны:
працюю вже більше року,на початку було складно,багато чого не знала.З часом всього навчилась ,мене одразу оформили офіційно та підняли ставку.По сімейним обставинам,є форсмажорні обставини і деколи я затримуюсь ,моє керівництво це розуміє.Час від часу організовуємо спільний відпочинок під час якого жодного слова про роботу.Тетяна дуже вічлива та вихована,а Сергій строгий,вимогливий - з ним безпечно на одній території. ... Подробнее>>

04.08.2016 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
Макси это пародия а не модельное агентство. Вы только посмотрите на те видео что они снимают, и вы действительно верите что это нормальное агентство? Директор агентства говорит о том, чтобы модели брали с собой бутерброды ??? это что им нужно моделей plus-size? Эта Татьяна даже на этих видео не может нормально сформулировать своего мнения, это ужасно! я знаю много агенств в Украине и во Львове но чтобы был такой позор в модельном бизнесе я еще не встречал Комментарии к отзыву
Положительные стороны:
Мне кажется что там нет ничего хорошего ... Подробнее>>

15.04.2016 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
УЖАСНЕ МОДЕЛЬНЕ АГЕНСТВО! БУЛА В НИХ МОДЕЛЛЮ ОБІЦЯЛИ ЩО ЗНАЙДУТЬ МОДЕЛЬНИЙ КОНТРАКТ,ВІДПРАВИЛИ В КИТАЙ ПРАЦЮВАТИ В КЛУБ І ЗАСТАВЛЯЛИ ПИТИ З КИТАЙЦЯМИ!!! Комментарии к отзыву
Положительные стороны:
нічого! ... Подробнее>>

15.03.2016 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
Вода в кулері час від часу закінчується.
Положительные стороны:
Моя співпраця з даною агенцію почалась близько двох років тому, коли подзвонила мила дівчинка та запросила сюди на співбесіду. Тут я стала більш впевненою в собі завдяки порадам Тетяни, фотографи, візажисти та перукарі теж знають свою справу) З сьогоднішнього дня я офіційно букер Maxi-Models) Ті негативні відгуки, які були написані раніше - 100% неправдиві. Адже і заробітню плату ми отримуємо ... Подробнее>>

23.08.2015 | положительный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
назначають час і місце, а самі приходять із запізненням на годину і більше... вчать незрозуміло чого, розраховують на те щоб моделі самостійно платили за фотосесії та переїзди.. тоді виникає питання яка ж то робота?? Таня та Сергій ще ті пройдисвіти, заробляють розводячи маленьких дівчаток на бабло. Організаційні якості відсутні. Якщо випадково натрапите на них то ліпше обходьте десятою дорогою. Це зовсім не перспективне агентство без натяку на професійність. Ви тільки втратите час і нерви. Комментарии к отзыву
Положительные стороны:
офіс знайти не тяжко ... Подробнее>>

20.10.2015 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «MAXI-MODELS»

Отрицательные стороны:
Галіме агенство. Будь яким методом витягують гроші з людей, намахують на контрактах, на фотосесіях і тд тп. При вольоті в китай обіцяють золоті гори. А по прильоті зовсім інша картинка. Не звЯзуйтесь з ними, таня нерозумна модель яка всіє тільки світити очима і брехати, сергій типове самозакохане бидло яке розказує тільки за себе і за свою невєбє...сть. В попередніх відгугав обоє виправдовувались, що аж смішно читати
Положительные стороны:
Хороший скаут Іринка ... Подробнее>>

УПРАВЛЕНИЕ РЕПУТАЦИЕЙ

ВИРТУОЗНАЯ ИГРА НАСТОЯЩИХ ПРОФЕССИОНАЛОВ

ТВОРЧЕСКОЕ ВЛАДЕНИЕ ОТЗЫВАМИ


ПОДРОБНЕЕ

Вернуться к списку

X

Дополнительных отзывов о компании не найдено. Вы можете воспользоваться нашим расширенным поиском.

Запустить поиск | Закрыть

Закрыть

Сообщение


 
Ваше имя

Ваш E-mail

Подробное описание

 

Отправить Закрыть

x
x
>