Я являюсь постоянной клиенткой Столичной Ювелирной Фабрики уже несколько лет, и могу с уверенностью сказать, что сервис и обслуживание здесь на высшем уровне. Приятно общаться с профессиональными консультантами, которые всегда готовы помочь выбрать лучшее украшение. К тому же, качество изделий всегда на высшем уровне, и каждый раз, открывая коробку с новой покупкой, я ощущаю невероятное удовлетворение.
Украина, Киев, пр-т Степана Бандеры, 23
Покупала серьги с жемчугом. Очень понравилось обслуживание, оно было на высшем уровне. Консультант помог мне подобрать подходящий вариант и проконсультировал по уходу за изделием. Спасибо!
Прикраси від столичної ювелірної фабрики - це приємне доповнення за гарною ціною. Моя діамантова підвіска у формі серця завжди привертає захоплені погляди. Це виняткова марка з багатою історією.
Я ценю индивидуальность, и СЮФ предоставил мне уникальное изделие, созданное по моему заказу. Это был процесс сотрудничества, в результате которого я получил невероятное кольцо, сочетающее мои идеи и их мастерство
Обирав подарунок для дівчини на день народження. Продавці були доброзичливими, допомогли мені підібрати гарні кульчики, які їй дуже гарно підішли. Кохана була в захваті від подарунка. Дуже дякую за вашу допомогу!
Продавцы внимательны и профессиональны, помогли мне выбрать кольцо, которое превзошло все мои ожидания. Качество изделий здесь на высшем уровне! Проверено на себе и не один раз...
Столична Ювелірна Фабрика™ є одним з найбільших виробників ювелірних прикрас на українському ринку. За двадцять років існування бренд зарекомендував себе як надійний виробник і продавець якісних виробів. Наша компанія має низка професійних нагород, які підтверджують якість продукції. В Україні ми відкрили більше сотні магазинів. Ми закохані в ювелірне мистецтво і прагнемо подарувати яскраві моменти і враження, символами яких стануть прикраси виробництва Столичної Ювелірної Фабрики™. Саме заради Вас ми постійно вдосконалюємось і створюємо вироби на високотехнологічному обладнанні, слідуємо тенденціям моди, і не змінюємо стандартам якості продукції. Нашою особливістю є продаж ...