Мені колись порекомендували влаштуватися на роботу до цієї організації, що я й зробив. Минуло вже 3 роки, сьогодні написав заяву про звільнення, вирішив йти на фронт! Здобув незрівнянний досвід за 3 роки роботи в цій компанії! Дуже вдячний усьому:) дуже важко розлучатися з колективом, хлопці і справді всі гідні.
не было
Киев
Хотим поблагодарить компанию «Эра» за высокий профессионализм и ответственную работу, проявленную в процессе возведения заказанного нами вентилируемого фасада. Инженеры компании очень толковые ребята с профильным образованием, понимают и разбираются в своей работе. Так, что быстро вникли, что от них хотят. Результат себя ждать не заставил. Все сделали качественно и в срок.
Не хочу преувеличить но компания не лучшая, транспорт убогий, особенно легковой, снабжение никакое -согласование полное хз 2 директор молодой получше (сын). Зарплаты город 25 000 средние, остальное это нефтеточки где легковые нивы гоняют 18 тысяч, в договоре вообще 7800 прописывают. При увольнении кидают на деньги, трудовую забрать геморрой, только коллектив хороший, жаль мужиков от безысходности работают.
Раб явира 2000:
  Все и так понятно привет лихажену Подробнее>>
Працюю в Планета 2000 вже майже два роки. Найбільше ціную чесне ставлення до людей. Керівництво завжди вислухає, якщо виникає питання. Колектив дружний, кожен готовий допомогти. Приємно працювати там, де тебе поважають.
Все подобається
В Планета 2000 відчувається порядок. Робота організована, матеріали привозять вчасно. Колектив працює як команда. Керівництво цінує старання.
нема
У колективі панують нормальні людські стосунки, ініціативи та ідеї не тільки приймають, але й уважно вислуховують. Керівництво адекватне, що створює комфортні умови для роботи.
Все добре, недоліків немає.
Трудоустроили официально, заработная плата белая, получаю без задержек. Коллективом очень доволен, практически со всеми смог наладить контакт.
Влаштувалася в компанію кілька місяців тому. Задоволена всім, хоч і важкувато морально небагато, зате зарплата відмінна, вистачає сповна.
все добре
Я пропрацював у компанії Планета 2000 близько року і за цей час я встиг повністю оцінити всі переваги цієї організації. Ставлення до співробітників тут на найвищому рівні, що створює неймовірно комфортну та продуктивну робочу атмосферу.
все норм