Поиск отзывов

Результаты поиска

0 0

Отзыв о работодателе «ЭД Юнити»

Аноним:

Отрицательные стороны

эти мошенники еще себя называют благотворительными фондами Небайдужі серця, Небайдужі серДця, Оживи мрію, Світла Україна, Допоможемо дітям разом, люди сильні духом, люди в дії, працівниками міністерств, тощо

Як "благодійні фонди" здирають гроші з українців
Війна на Сході кардинально змінила українців. Тепер Україна займає перші місця у світі зі збору коштів для допомоги як військовим та вимушеним переселенцям, так і всім, хто потребує допомоги. Але для декого війна — непоганий шанс заробити грошей.
Підозра БФ "Небайдужі серця" у шахрайстві
Повідомлення про нечистих на руку волонтерів і благодійників щодня з’являються у ЗМІ. До редакції Телеканалу новин "24" звернулися глядачі і попросили перевірити один з фондів, який допомагає АТО. Мовляв, є дані, що представники організації збагачуються за рахунок допомоги небайдужих.
До того ж, методи, якими добродії користуються, аби збирати кошти, викликають багато запитань. Щоби розібратися у ситуації, в офіс фонду ми запустили інсайдера, який пропрацював там тиждень. І були вражені результатом його роботи.
Благодійний фонд із промовистою назвою "Небайдужі серця" начебто допомагає і хворим дітям, і бійцям, які захищають нашу країну на Сході. Про що на офіційному сайті організації свідчать численні фото та звіти. Та реальна діяльність фонду дуже схожа на звичайне шахрайство.
Шпигуни у фонді
Нам погодилася допомогти Київська самооборона. Одна з активісток — Леся Шеповалова влаштувалася до фонду на роботу. На практиці офіс-менеджер БФ "Небайдужі серця" має функції оператора call-центру.
Завдання Лесі — обдзвонювати підприємства та простих людей, здебільшого в селах, і просити в них гроші для благодійних цілей. Аби легенда, яку згодовують людям, звучала переконливіше, новачку дають цілий стос пам’яток та інструкцій, які треба вручну переписати і вивчити.
Прихованою камерою дівчині вдалося відзняти всю "кухню" волонтерської організації зсередини. На записі ввічливі молоді люди представляються своїм співрозмовникам за ім’ям та по-батькові, після чого розповідають заздалегідь вивчену історію.
У батальйоні "Торнадо" підтвердили, що БФ "Небайдужі серця" їм допомагає, але легенду спростували. Щоправда, яку саме допомогу привозять і в якій кількості, журналістам не розповіли. Представники call-центру у розмові з людьми прикриваються Міністерством оборони.
Прикриття Міністерством оборони
У Міністерстві оборони не знають про діяльність БФ "Небайдужі серця". Окрім цього, батальйон із такою назвою не входить до Збройних сил України, а підпорядковується іншому відомству. Разом із самооборонівцями журналісти Телеканалу новин "24" завітали до call-центру. Але розмовляти працівники офісу відмовились і втекли через задні двері.
Благодійники намагалися переконати, що їхні працівники працюють на безоплатній основі. Поки працівники поспіхом намагалися втекти з офісу, їхні "ватажки" викликали міліцію. Та лише за час перебування журналістів у приміщенні фонду на співбесіду прийшли три дівчини. Одна з них розповіла, які умови праці їй обіцяли горе-роботодавці.
Коли на місце прибули правоохоронці, журналісти написали заяву з проханням розібратися у діяльності Благодійного фонду "Небайдужі серця" і з’ясувати, скільки грошей зібрали їхні чи то "волонтери", чи то штатні працівники.
Джерело: Телеканал новин "24"

Положительные стороны

нету

 г. Киев


загрузка результатов опроса

Пройдите краткий опрос, всего несколько вопросов (да/нет), которые помогут составить максимально объективное мнение о компании  Пройти опрос 

 

 

Отзывы о компании

09.07.2015 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «ЭД Юнити»

Отрицательные стороны:
Их нет. Один не разберет, чем пахнут розы… Другой из горьких трав добудет мед… Кому-то мелочь дашь, навек запомнит… Кому-то жизнь отдашь, а он и не поймет… Омар Хаям. Для тех кто просто без стыда и совести пишет гадости. С уважением Генеральный директор ООО "К.А.Н. Девелопмент" Соловьев Э. А.
Положительные стороны:
1. Ребята делают добрые дела для деток и их правильного воспитания. Основателям организации 25-28 лет. Очень важно когда в таком возрасте ребята делают, когда большинство молодежи безразличны. Это труд достойный уважения. 2. Когда ко мне позвонили с просьбой о финансировании их проекта, я согласился сразу помочь, так как их менеджер был профессионалом своего дела, что я очень ценю в людях, но ... Подробнее>>

01.09.2015 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «ЭД Юнити»

Отрицательные стороны:
МОШЕННИКИ!!!! МОШЕННИКИ!!! МОШЕННИКИ!!!
Положительные стороны:
их НЕТ ... Подробнее>>

03.11.2015 | отрицательный отзыв
0 0
Отзыв о работодателе «ЭД Юнити»

Отрицательные стороны:
Вчера на офис звонил некий Соколов Алексей Сергеевич, сегодня Кирилюк Вячеслав Борисович, и последний говорил, что вчера звонил он. Просят директора, когда спрашиваешь, по какому вопросу - не могут точно сформулировать свой запрос. Наглые. Но, увы, когда переключили Вячеслава Борисовича на другого человека, он моментально превратился в Алексея Сергеевича. Лохонулись ребята
Положительные стороны:
нет ... Подробнее>>

УПРАВЛЕНИЕ РЕПУТАЦИЕЙ

ВИРТУОЗНАЯ ИГРА НАСТОЯЩИХ ПРОФЕССИОНАЛОВ

ТВОРЧЕСКОЕ ВЛАДЕНИЕ ОТЗЫВАМИ


ПОДРОБНЕЕ

Вернуться к списку

X

Дополнительных отзывов о компании не найдено. Вы можете воспользоваться нашим расширенным поиском.

Запустить поиск | Закрыть

Закрыть

Сообщение


 
Ваше имя

Ваш E-mail

Подробное описание

 

Отправить Закрыть

x
x
>