Юра:

Підвальне виробницво якщо порівняти з їншими. Завезли лом і шрот який вартує 0 і на ньому клепають. Жодних стандартів до умов праці, до оформлення, до норм, долюдей. Порушення законів по праці на кожному кроці.
Некомпетентність керівників сташенна. Працівники підрозділів не всіх але є, в деяких випадках набагато компетентніші за своїх керівників. Але це влаштовує керівництво, їм потрібні такі дурачки, які постійно бігають і лижуть зад.
ЗП низька, норми міняють як хочуть. Кадри постійно розказують красиво, але насправді все наоборот.
Ніхто не працює з персоналом. Все на самопливі.

Вчасна ЗП хоча і дуже мала!

г. Львов

Отзывы о компании

03.09.2021 | положительный отзыв
CVG Украина

1.зарплата мала2.немає понаднормових3.багато гастарбайтерів4.kq зміна В прийшов працювати побачив майстрову клоуна, яка толком не може пояснити елементарних речей своїм працівникам5.Майстрова подає поганий приклад працівникам таким чином що швидше йде на обід на хвилин 10. 6. Не розуміє суті роботи оскільки прийшла з іншого проекту , пів року толку 0 Подробнее>>

22.04.2021 | положительный отзыв
CVG Украина

в нас на цвг немає чого дивуватися! В нашій зміні Розалія набирає майстрів тільки своїх подружок з якими тусується та бухає... За часів коли був ще деректор Міхал Яну поперли за її тупість та хамство, видно що подруга бере собі подібних. Тому такий капець робиться, а люди за копійки як пахали так і пашуть!

Ивано-Франковск

25.08.2015 | положительный отзыв
Отзыв о работодателе «CVG Украина»

Основное название: CVG Украина Другие названия: ТзОВ ЦВГ Украина Сфера деятельности: Производство/поставка: Машиностроение и оборудование Сайт: www.cvgrp.com Телефоны: (032) 232 65 32 Страна: Украина Адрес: г. Львов Рейтинг компании: Рейтинг 2,42/5,0 Просмотры: 4 Всего отзывов: 46 Описание деятельности: Commercial Vehicle Group(CVG) - ведущий поставщик интегрированных систем для коммерческого автотранспорта, включая рынки грузовиков большой грузоподъемности, строительной и сельскохозяйственной автомобильной техники, а также специальный и военный автотранспорт. Автор: Наталія (работал(-а) в компании на момент написания отзыва) Дата начала работы: 2014 г. Полезность отзыва: 3 - 0 = +3 Всего комментариев: 3 Подробнее>>

25.03.2021 | положительный отзыв
CVG Украина

а насправді на заводі бардак. В суботу нас не виводять на лінію ні наших тестерів, бо на місце людей йдуть всі майстри і бригадири майже в повному складі. Дивно, що Розалія Михайлівна то покриває, бо як заганяєшся на конвеєрі нема коли води випити і в туалет відійти то бригадир не замінить хоча має то робити, а як в суботу йти, Подробнее>>

26.02.2018 | положительный отзыв
Отзыв о работодателе «CVG Украина»

Люди навіть не думайте іти туди на роботу!!! хіба що в крайньому випадку... працівників тут мають ні за кого , всюди намахують тільки і дивляться де і з кого зняти! На виробництві і на нарізці повний хаос і бардак! На роботу беруть всіх (зеків,наркоманів) головне щоб були руки і ноги ну і головне здатність розрізняти кольори! Всередині приміщення всьоди пил і дихати немає чим на вулицю вийти не можна тільки на обід, тому всі курять в туалетах, а якщо в когось алергія на сигаретний дим — не ходи, терпи!!!! Пан Міхал дуже турбується про своїх працівників казав : «он будет ходить общатся разговаривать с сотридниками» врезультаті- брехня, ніхто не ходив і не говорв . піднали зарплату аж на 300 грн, ну ще надбавку у вихідний робочий день, правда на слідуючий місяць скасували всі суботи!!! Щось починає робитися тільки ... Подробнее>>

10.06.2021 | положительный отзыв
CVG Украина

а пан Паук це повна протилежність.ЗП піднімають раз на рік(на 200 грн) і то,коли вже люди на прєдєлі зупинити виробництво,рукавиць нема,футболок нема,зате є жилети,які дико парять. Ви б постояли 8 годин на конвеєрі як ми (всі мокрі від темпу роботи),то бажання дати синтетичну жилетку замість синьої футболки відпало б раз і назавжди! Подробнее>>

12.07.2016 | положительный отзыв
Отзыв о работодателе «CVG Украина»

- організуйте харчування для працівників
- хороший колектив - добрі умови праці - цікава робота - змінний графік - стабільність ... Подробнее>>

13.11.2021 | положительный отзыв
CVG Украина

Якийсь час пропрацювавши технологом на cvg Ukraine, я зіткнувся з незрозумілим явищем. Пан Мица в.г (також відомий як "Excel master", "Калькулятор", "Анжеліка", "Mr.DownTime") є абсолютно некомпетентним керівником але в той же час, він геній зі створення непотрібних табличок в Excel. Хлопці, які працюють в Тех.відділі, справжні спартанці, бо терпіти таке кожного дня, не просто важко... З працівникам, поводить себе в Подробнее>>

03.11.2021 | положительный отзыв
CVG Украина

Чи ви вже геть подоріли, на тій роботі?Куда ви даєте то чудо двохметрове на майстра, при п.Церману то довгоноге за два тижня зняли з майстра, вона тупа як валянок.Я не дивуюсь Розі, яка пропихає своїх коліжанок з якими бухає.Ну ви п.Ярослав [Л.] за які заслуги .Це ж як вам треба було дати, щоб ви нам дали такого майстра, щей на Подробнее>>

09.03.2021 | положительный отзыв
CVG Украина

є така бригадирка як Юлія Венгринович і майстер Мар’яна Ярема. Вони настільки доводять людей шо навіть люди які працюють роками через них хочуть звільнятися. Була ситуація шо я пішла на пару хвилин швидше (це при тому шо я все робила, майже ніколи нічого не залишала В зміні) то вони мене наступного дня довели ло того шо в мене піднялась температура,

Украина, Львов

30.05.2022 | положительный отзыв
CVG Украина

Ви п.Паук не з нас знімайте допомогу 6тис.а з майстрів і бригадирів!ми свою роботу і план виконуємо ,чому вас ставлення до нас таке не справидливе,для чого нам стільки майстрів і бригадирів,вони ж нічого не [censored] ви не виходити на виробництво і не подивитись як вони працюють.Міхал Церман завжди виходив на виробництво,майстри і бригадири працювали,в Цермана всі були на одному рівні Подробнее>>

27.08.2021 | положительный отзыв
CVG Украина

На заводі появилась нормальна криса. Не появилась а була дуже давно. Але тепер вона під крилом падруги деректора персоналу Наталі. Якій доносять багато цікавого. А взамін отримує сертифікати за хороші ідеї написані по третьому колу.якими хвалиться по заводу. Нарешті відновили набір людей на роботу і в неї буде менше часу лазити по заводу цілий день.збирати пльотки та придумувати нові історії. Подробнее>>

15.01.2022
CVG Украина

П.Міхал Церман,як щоб читав такі відгуки він вже би вийшов на виробництво і дивився, як працюють майстри і бригадири ,церман би вирішив всі ці проблеми ,він не допустив ,що про це цвг таке писали він би тих майстрів скоротив на раз .не то шо Паук разом з Розую .Люди втікайте з того позорного підприємстра,нема смислу сидіти за таку Подробнее>>

07.07.2015 | отрицательный отзыв
Отзыв о работодателе «CVG Украина»

30 хв. обід, не встигаю з дівчатами поговорити часом ламається шось і на виробництві трохи холодно, але то буває десь раз на місяць
Для мене основне шо є робота і вчасно платять. Зарплата хоч і невелика, получаю десь 2300-2500 на руки, але точно знаю шо їх получу. Четав шо написали нище то не знаю чого пишуть шо зарплата буде менша, бо нас ознайомили з наказом, де написано шо ше буде додаткова премія від майстра 10%. Я стараюсь робити план і порівняно з минулим роком ... Подробнее>>

23.10.2015 | отрицательный отзыв
Отзыв о работодателе «CVG Украина»

керівництво бреше обманюе дурить людей в цеху холодно з бетону тяне зарплата низька щиро дивуються чому люди звільняються масово навіть розрахувати не можуть чесно і тут дурять нікому не раджу сюда іти на роботу
дуже багато хороших працюючих людей які ще терплять і надіються на краще дарма ... Подробнее>>

16.09.2023 | отрицательный отзыв

дякоємо працівникам з кухні за смачний обід ,і довозка Подробнее>>

06.11.2015 | отрицательный отзыв
Отзыв о работодателе «CVG Украина»

Директор всіх посилає менеджерів менеджери посилають відповідно всіх по драбині і до низу. На три веселих. От таке там відношення до працівників. Зп 110 $ при курсі 22 а була прикурсі 8 250$. Намахують простих людей як можуть. Відношення хамське жодної логіки. Кругом хаос і бардак. Холодно, срач, сквозняки. Нема чого туди йти менайте десятиии дорогами то ЦВГ. Немає що там шукати одна деградація.
Хороші люди серед працівникі. ... Подробнее>>

14.03.2016 | отрицательный отзыв
Отзыв о работодателе «CVG Украина»

Посадили дегинирата который не умеет процент счетать,я работаю и надеюсь на свой результат,а не на тот который поставит неучуть...осторожно ,все смотрите в распечатку возможно Вы будете лешины премии изза прогула .Надеюсь Церман это все увидит во время,и поймет что наделал с нынешним директором.
Вовремя выплачивают зп.но,не всегда правильно . ... Подробнее>>

01.11.2016 | отрицательный отзыв
Отзыв о работодателе «CVG Украина»

Отсутствие полноценной столовой, руководитель производства как бы сказать не совсем руководитель, стараеться больше запугать чем обяснить, мастера уже в шоке, сами не знают что делать так как они во всем виноваты а директор нет. Производство мало проветриваеться или не проветривается вообще, в средине смены ощущаеться мало воздуха, много рабочих жалуеться что нечем дышать. Отсутствуют холодильники для обедов, работники держат в шкафу но летом может и испортится продукты до обеда.Зарплата маленькая но что хотеть когда государственная минимальная 1400 грн. Здесь виновны наше правительство а не чехи.Сортировка новых сотрудников не проводиться берут всех подряд и лентяев и алкоголиков и слабоумных, какой отбор не понимаю. Через неделю другую увольняют, зачем ето, не понимаю.
Вовремя выплачивают заработную плату.Офицыальное трудоустройство. Чисто, светло, зимой тепло. После второй мены есть доезд. Обеспечивают перчатками, нужны были фартухи вместо футболки-выдали. Эсть разные медикаменты, даже ношпа можно беременным как болеутоляющее.В столовой можно разогреть обед.Хочеш больше денег есть возможность работать больше часов и в суботу тоже за двойную оплату. ... Подробнее>>

02.07.2015 | отрицательный отзыв
Отзыв о работодателе «CVG Украина»

Издевательство! Наши зарубежные ,,друзья'' любыми путями хотят урезать зарплату! Причём делают это с детской хитростью,считая нас за полных идиотов! Пользуются ситуацией на Украине себе на пользу. С рабочими даже не общаются! В апреле по их введениях зарплата урежится на 10-30%, и это при том, что курс долара поднялся в 2,5 раза. В то время большенство украинских работодателей подняли зарплату всреднем на 20%. В апреле, если ничего не поменяется, уволюсь. Сейчас никому не советую к нам устраиватся на работу. Угробите своё здоровье за копейки!!! чао.
на даний момент-одно разочарование!!! ... Подробнее>>