Поиск отзывов

Результаты поиска

0 0

Пан Курчак (pan-kurchak)

Отрицательные стороны

Местоположение: ЛуцкОписание:Группа предприятий ТМ «Пан Курчак» является одним из ведущих производителей и поставщиков мяса на рынок Украины.

Положительные стороны

нет

Комментарии:
ANDREU
компания гавно работают одни пред урки живут в своем болоте и кто приходит выше уровнем сжирают за 1-2 месяца.Дима начальник тупое не образованное брыхло и подлиза в компании то что обещают по деньгам не платят считают и так много продукция у них гавно как и отдел продаж.НЕ СОВЕТУЮ ТУДА ИДТИ НА РАБОТУ.МОЖЕТ ПРОСНЕТСЯ ХОЗЯИН НО БУДЕТ ПОЗДНО КОМПАШКА ИДЕТ НА ДНО С ТАКИМИ ТУПОГОЛОВЫМИ НАЧАЛЬНИЧКАМИ Юрий Петрович,Дима,Володя и его безголовый зам.Всем удачи… www.vnutri.org/pan-kurchak/comment-page-5/#comment-299920
Гость
Десятому закажу, щоб не йшов працювати на Пан Курчак. Якщо власник тримав директором таку с ку як Львова, то і сам він не далеко пішов.
L+
Начеб-то прийшов новий директор, чи змінюється, в кращий бік
Гость
ні *** собі написав,часу непожалів)))
Гость
@тарас www.eurovektor.volyn.ua/index.php?option=com_contact&view=contact&id=2&Itemid=50
тарас
Доброго дня. трішки не в тему питання, але може хтось допоможе мені. Підкажіть будь-ласка, на яку адресу краще надіслати листа, щоб він дійшов особисто до Сергія Мартиняка? (маю на увазі звичайну пошту, в конверті). По сайту не зміг зрозуміти, де знаходиться «найголовніший» офіс групи. Дякую за допомогу.
Гость
бережіть здоров*я . ком власюк-дибіл рідкисний,не варте того щоб втрачати час і на сподівання про світле. завод тоне з таким керівником .
Гость
да трудно,и обещаний много,но мы работаем и вам того желаем.
Гость
@Гость Дибіла Львова поставили головним інженером. Який з нього інженер? Тільки сапог.
Гость
А що скажете про ВМП? Як там керівники?
Гость
Подивіться як голосують www.whoiswho.in.ua/regionvote.php?VoteResult=1&RegionId=65&ActId=35
Гость
chesno.org/profile/242/
Гость
Думаю, не варто бризкати слиною. Вибір простий — хочеш працювати — працюєш. Не хочеш — ти вільна людина. Справді не кожен може себе знайти в такому середовищі. Але воно там таке і іншим не буде. Тому людям з особливими амбіціями варто йти на Курчак працювати, чесно давши собі відповідь на питання: Чи здатен я змінити систему, створену РОКАМИ, (ну або впорядкувати безсистемність — це вже як кому здасться)??? Або чи зможу я бути таким собі пристосуванцем. І якщо після цього не склалось — значить відповідь була неправильна. Треба потиснути руки і розійтись.
просто гость
Уважаемые господа!!!хорошо только там .где нас нет! И кто с этим не согласен???ась???а работать надо,кушать то хоцца!!!давайте все бум ЧП и работать на себя.и все равно кто-то ,где-то ,да будет мешать!!
гість
Що за маячня? Горлач — пуп землі? Брехун і тріпло несусвітнє. Тільки обман і таких же «викормишів» тримає навколо себе. Обклався щурами і гребе не гірше ніж ті, з ким бореться на Майдані. Він як молодший синок правителя тільки волинського масштабу. Це не тільки моя думка, почитайте. Дайте йому плуг і нехай розробляє землі навколо. Працівник. Звичайно, оре навколо питання як обібрати народ. А тому хто писав це, треба ще раз почитати лист запорозьких козаків турецькому султану.


загрузка результатов опроса

Пройдите краткий опрос, всего несколько вопросов (да/нет), которые помогут составить максимально объективное мнение о компании  Пройти опрос 

 

 

Отзывы о компании

УПРАВЛЕНИЕ РЕПУТАЦИЕЙ

ВИРТУОЗНАЯ ИГРА НАСТОЯЩИХ ПРОФЕССИОНАЛОВ

ТВОРЧЕСКОЕ ВЛАДЕНИЕ ОТЗЫВАМИ


ПОДРОБНЕЕ

Вернуться к списку

X

Дополнительных отзывов о компании не найдено. Вы можете воспользоваться нашим расширенным поиском.

Запустить поиск | Закрыть

Закрыть

Сообщение


 
Ваше имя

Ваш E-mail

Подробное описание

 

Отправить Закрыть

x
x
>