Вся їхня «шарашкіна контора» один величезний мінус, і їхнє існування взагалі Ваша фірма один величезний недолік цього світу! ЖАХЛИВА ФІРМА, мало того що впихують всі вакансії підряд( не враховують побажання, хоча політика фірми це передбачає), не відповідають до кінця за ваше призначення до місця роботи( тобто ти виїхав закордон а далі роби що хочеш, і як хочеш), АЛЕ НАЙГІРШЕ те, що пропонують і відправляють на неофіційні роботи, ніким не перевірені де людей тупо на гроші розводять, ОТАК ПРАЦЮЄШ ДВА МІСЯЦІ БЕЗКОШТОВНО, головне що їхніми послугами скористався бабки заплатив а далі їм всеодно. Нікому не раджу звертатись до них за послугами, коли справа виходить дуже печальна ( в моєму випадку два місяці безкоштовної роботи) у висновку вони: «ми нічого незнаємо, ми не можемо дозвонитись до наших закордонних колег, ми...» і т.д. І т.п., загалом не марнуйте свій дорогоцінний час на таких негідників!!
Телефон: 067 3632245; 036 2694343;+38(067)362-04-74;+38(050)371-98-00;+38(093)951-22-27
Сайт: eurowork.com.ua
петро:
не зв*язуйтесь з цією людиною!я в шоці що немає поганих відгуків. Подробнее>>
степан:
погана фірма гроші взяли а роботи не надали . Остерігайтесь цих шахраїв. Подробнее>>
Владимир:
Ребята! По лицензии у них только Польша! Так что, думайте сами! Подробнее>>
Николай:
Взяли 1500 за послуги, запропонували ніби хорошу вакансії роботи на складах овочів, а на справді робота жах, фізично не можливо витримати, попрацював два тижні і не витримав. Подробнее>>
Искал работу уже из Польши, связывался через интернет - вакансию дали, работаю, вроде все нормально. ...
Ровно, Николаев, Фастов, Винница
Доброволец часть1:
Всем доброго времени суток!!! Меня зовут 'доброволец...' и так начнем сначала.... позвонили в эту замечательную и прозрачную компанию, я как и все в данное время в стране хотел выехать за границу ну и подзаработать! Мне доблестный клерк предложил несколько вакансий, такие как Польша, Германия, Чехия, Литва.... Подробнее>>
илья:
Війна на вулиці, а ці люди заробляють на нас усіх більше, як ніколи. Всі хочуть поїхати з країни, а ці поганці сують липові вакасії і коли приїзджаєш на місце роботи у моєму випадку це Чехія там кажуть, - ми вже не працюємо з Україною, їдьте ГЕТЬ... І ГРОШІ МЕНІ ПОВЕРТАТИ НІ ХТО НЕ БАЖАЄ. ОТОЖ ВИРІШУВАТИ ВАМ Подробнее>>
Гость:
У директора лингвисты Филикс Людмилы Иванвной есть фирма в Польше IMEKSWORK в партнерстве с такими себе ROJEWSKI PIOTR и Каргатан Константин. Из заработанных 3900зл. Отдали только 1000зл. И больше на контакт не идут. Подробнее>>
Александр:
К коментарию ниже!!! Все плохие отзывы удаляються этой же лингвистой!!! Отзыв за 8 декабря с подробным описанием тоже был удален!!! Если лингвиста удалит и этот !!! то буду писать бесконечно дабы люди не попадали на деньги!!! Народ одумайтеся не ведитесь на всю эту лажу!!! Подробнее>>
Вася тернопіль:
Андрюха хватить мівіну з кружки істи. Це вася з тернополя Подробнее>>
Анна:
Здравствуйте. 1,5 месяца назад приехала в Чехию через эту фирму. Заработала так много денег, что не могу выехать в Украину обратно, так как нет денег на билет обратно.Кому интересны подробности, можете писать: anna.hurdal..[]..gmail.comРасскажу все как есть Подробнее>>
Галя:
Кого цікавить інформація про цю фірму, пишіть на пошту 11leto11..[]..mail.ru. зараз перебуваю від них у Чехіі, охоче поділюсь враженнями!!! Подробнее>>
Людмила:
Заплатила лингвисте 300 евро за вакансию в Чехии.Эта коза говорила что встретят в Чехии и передадут из рук в руки.но нас высадили на солнечной полянке и если-бы не водитель что нас вез.не знаю как вернулись-бы домой.Таким как она офисы сжигать надо вместе с ними Подробнее>>
Павел:
Фирма крайне мутная , вранья очень много , особенно в плане з/п , по приезду в Чехию еще пол дня добирались сами до места работы ...Никто не встречал .... Подробнее>>
Александр:
Два раза назначали дату выезда, приезжал в Киев, а выезд переносили. Деньги возвращать не хотят и прячатся. Подробнее>>
Анастасия:
Влезли по уши в кредит, собрали все сбережения для оплаты вакансии... оплатили, а в ответ получили поездку на отдых и растраты!!! Подробнее>>
Анастасия:
Зачем удаляете отрицательные отзывы?!!!!!! Подробнее>>
Настя:
Снова оставлю отрицательный отзыв!!! Будете чистить каждый день!! Подробнее>>
Екатерина:
Люди не доверяйте им! Это только выкинутые деньги на ветер! На данный момент сейчас два павана в Польше, работы нет им. А когда звонят на фирму, то говорят, что Людмила Ивановна заболела. И теперь они там как бомжы! Подробнее>>
Екатерина:
Люди не верьте АФЕРИСТАМ!!! Эта фирма дурит людей! Вы выбрасываете деньги на ветер! Сначала сладкие обещания......, а потом ...........вы в дешёвом отеле, за свой счет питаетесь и молитесь Богу!!! Спросите себя, почему директриса 'всегда болеет'?! Удачи Вам!!! Подробнее>>
Філікс_ПИДАРАСКА:
ЛЮДИ!!!НЕ ВЕРЬТЕ ЭТИМ УБОГИМ ПИДАРАСАМ, ОНИ ВАС КИНУТ НА ДЕНЬГИ!!!! Подробнее>>
Женя:
Народ, кто может достать любое фото всеми уважаемой Людмилы И. Аферюгиной. Буду благодарен. Присылайте на почту:glush.evgeniyy..[]..rambler.ru Подробнее>>
Работаю электриком, зарплата в 4 раза выше, чем получал дома. ...
Ровно, Николаев, Фастов, Винница
Анна:
Здравствуйте. Всем кому интересно, могу поделиться своим не удачным опытом выездом за границу через эту фирму. Пишите: anna.hurdal..[]..gmail.com. Отвечу всем и приложу доказательство тем, кто не верит!!! Подробнее>>
Катерина:
Ганебно, особливо керівник, пані Людмила. Все бреше, обіцяє роботу, а в Польщі виясняється, що люди не потрібні. Або кваліфікація не відповідає тій, що потрібна в Польщі. А ще, мої батьки передали мені нею гроші в Польщу (вона сюди приїздила), бо без роботи і без грошей вже сиджу три тижні, то ні грошей, ні пані Людмили Філікс я не бачила. Шахрайка. Як кажуть поляки - курва Подробнее>>
Анна:
так я теж тут, може самі роботу будемо шукати, я пропоную написати таблички нагрудні 'Філікс Людмила та місцевий аферист(дізнайся як його називати) - шахраї. Прохаємо допомоги в українського посла та польського президента' і піти до посольства на мовчазну акцію протесту. А потім ще і голодувати почнемо під стінами посольства. Немає ж за що їсти купити. Спасибі місцевим добродіям - пригощають із жалю до українців. Так на скільки ж їх вистачит тих добродіїв. Бо українців впустили в Польщу вже більше мільйона Подробнее>>
Долго ждать документы
Вернулся с Чехии, работал на строительстве. Сам плиточник, работа сложная физически, но оплата харошая, за месяц работы имел 1200-1500 евро. Зависело от количества часов и обьектов где работали люди. ... Подробнее>>
Олексій:
Я теж у Плоцьку уже місяць без роботи. Доки в пригороді жили, хоч умови гарні були, а тепер в місто перевезли, ну гірше ж набагато. І вертатись немає за що, і жити н за що. Отак курва Людмила із земляків гроші збиває, щоб її до кінця життя тим куском, який за наші гроші в пельку собі запхнула, давило. Подробнее>>
Євгенія:
А мені Лінгвіста обіцяла роботу у пансіонаті на побережжі Балтики у Гданську. Та замість пансіонату на побережжі сиджу уже більше місяця в якомусь глухому поселенні, грошей немає додому вернутись і заробити ніде. Не дали роботи. І нічого не обіцяють. Їсти немає за що купити. Українці, не вірте Лінгвісті Подробнее>>
Геннадій:
Не вірте Лінгвісті, обдурять. Шахраї Подробнее>>