Chuyou.ua Tiny Look

Колектив

компанії Chuyou і Tiny Look це одна і та ж компанія, тут 2 директори сестри, які постійно ділять між собою клієнтів та гроші. я прийшла працювати в цю компанію під час війни, бо втратила роботу як і багато українців, пройшла 3 етапи співбесіди відбір був начебто мене в космос готували запускати. Перший етап співбесіди полягав у тому, щоб розповісти про себе, про минуле місце роботи, бажану заробітну плату. Другий етап складався вже із співбесіди безпосередньо з роботодавцями, а третій – практика. Я пройшла всі три етапи, і мене взяли на роботу. Домовленість щодо заробітної плати була така: 5% від продажу та 100 грн зміна (на день) На співбесіді всім дівчаткам співали що зарплата менеджера від 15 до 25 тисяч гривень на місяць. Від 15 тисяч гривень це за дуже поганих продажів, нижче за 15 тисяч менеджер не отримує. Клюнувши на ці слова, я була щаслива, що знайшла віддалену роботу з такою шикарною зарплатою. За умовами роботи: графік 2/2 (тобто 2 дні поспіль на першій зміні та 2 дні поспіль на другій зміні) 1 зміна: 9:00 16:00 2 зміна: 16:00 24:00 Вихідних на жаль так і не було, хоч і обіцяли. Інтернет магазин досить маленький, ділиться на дві сторінки, в яких накручені підписники, коментарі та лайки для залучення нових клієнтів. Спеціалізуються ці магазини на продажу дитячого одягу та взуття. 80% це одяг та взуття з Китаю, на яке потрібно чекати місяць півтора, 20% це одяг власного виробництва. Обов'язки, які обговорювалися на співбесіді: Комунікація з клієнтом в Instagram, вирішення конфліктних ситуацій, створення ттн, занесення продажів в таблицю excel. В компанії я пропрацювала практично 3 місяці, пік моєї працездатності якраз був під час масованих обстрілів енергоструктури України, тому через те, що я знаходилася в іншому місті, у мене практично завжди було світло вдома і я працювала в дві зміни за свою напарницю, у якої не було світла взагалі. Мені доплачували лише 100 грн за другу зміну, тобто на день я заробляла 250 400 грн, працюючи без перерви та вихідних з 9:00 до 24:00. Працювала за копійки цілих 3 місяці, потім я просто зрозуміла, що це ненормально і моя праця повинна оплачуватись адекватно, а не в три копійки. Контингент людей, які пишуть дуже різні, в основному це люди, які є неплатоспроможними, оскільки взуття з Китаю найдешевше коштує від 1500 гривень + доставка 14 16$ Тому багато людей дізнавшись ціну за взуття та за доставку просто відморожувалися та відмовлялися купувати товар. Тим більше потрібно було вносити 50% передоплату, на що не кожний погоджувався. Ще якщо клієнт не забирає посилку на новій пошті, там починається платне зберігання, за яке платить менеджер зі своєї кишені. Тобто я прийняла замовлення і клієнт не забирає посилку 5 7 днів, починається платне зберігання і в мене вираховують із зарплати за зберігання посилки. Оскільки розрахунок заробітної плати був щотижня, щотижня у мене вираховували із зарплати від 200 до 350 грн у середньому. Звісно, такий момент не обговорювався на співбесіді. Про це я дізналася у процесі роботи. Сторінки Instagram 2, 2 різних директори Юля та Маша. Маша займається закупівлями, Юля цілими днями моніторить листування і сама навіть відповідає клієнтам, забираючи їх собі та роблячи продажі. Навіщо брати менеджера, якщо ви відповідаєте клієнтам? Повний безлад у цінах, в замовленнях та постійна плутанина. Керівництво не попереджає про подорожчання цін. На одній сторінці уггі коштують 2500 грн +16 $ доставка, на іншій сторінці ці уггі стоять 2700 грн +18 $ доставка і таке абсолютно з усіма речами: джинсами сукнями, костюмами, ціни дуже рідко збігаються. Також будьте готові вирішувати конфліктні ситуації та помилки дівчат за свій рахунок. Дуже часто дівчата помиляються і відправляють клієнту 2 ліві або 2 праві кросівка. Тому менеджер навіть у свій не робочий час повинен дзвонити і вирішувати їх косяки. Також дівчата постійно сваряться і з'ясовують стосунки при співробітниках. як мінімум це не етично, у чаті та на зборах. Найчастіше ці сварки бувають через те, що дівчатка ділять клієнтів, адже на чиїй сторінці замовили того й гроші. збори постійно в зумі о 9 й ранку, тому що так зручно керівництву. якщо ви відпрацювали вже вечірню зміну і наступного дня у вас друга зміна, то вам все одно потрібно бути на зборах о 9 й і їх не хвилює що ви допізна працювали. навіть обговорюється що збори о 9 ранку, ви заради цього прокидаєтеся, а керівництво його може перенести на 10 або на 11 годин. Загалом, про співробітників не думає ніхто з керівництва, вони [censored] так, як зручно їм. Загалом не рекомендую працювати у цих компаніях.

Харьков

04.12.2014 | положительный отзыв
Look cafe - Смс спам от look cafe

Мне несколько раз в неделю приходят смс-спам сообщения от LOOKCAFE. Я звонил несколько раз с просьбой отключить меня от их рекламных сообщений/акциях и т.п. Результат меня огорчил :( Подробнее>>

18.06.2021 | положительный отзыв
Тиенс Тяньши, Insight group, Tiny group, Галактика успеха, Альянс

Уважаемые посетители данного сайта по организациям Галактика успеха которая находится по аресу Лермонтова 199 и Альянс ленина 217 были собраны материалы которые раскрывают всю схему отбора денег у населения.Строго факты:1. фальшивые вакансии на hh.ru, avito и.т.д также был раскрыт способ обмана модераторов сайта hh.ru 2. мотивирование на кредит очень распространено во многих структурах (по обещают золотые горы будут расспрашивать о Подробнее>>

30.01.2015 | положительный отзыв
Отзыв на : Tiny Love®

Еще совсем недавно я ну очень была далека от детского мира. Но с появлением в нашей семье ангелочка пришлось быстро знакомиться с производителями детских товаров. Безусловное предпочтение со временем я отдала торговой марке Tiny Love. Помимо различных мелких игрушек этого производителя, ярким украшением детского уголка стал развивающий коврик 5 в 1 Маленькая Принцесса. Должна заметить, что мы с мужем к покупке игрушек для нашей девочки подбираем по принципу мало, но качественно. Поэтому, несмотря на то что развлекательный центр - игрушка не из дешевых, мы охотно купили этот коврик. Весомым аргументом в пользу его покупки было еще игрушки, прорезыватели и кольца, Подробнее>>

28.11.2014 | положительный отзыв
Отзыв на : Tiny Love

С рождением дочки, я стала большим поклонником детских игрушек, слава Богу, сегодня можно выбирать игрушки на любой вкус и цвет. Волшебный банан не обошел меня стороной. Начитавшись много позитивных отзывов о нем ,я решилась на покупку. Сейчас нам 6,5 месяцев, когда приобретали банан, было 3, до сих пор дочка не проявляет к нему интерес, хотя игрушка очень красивая, шуршит, звенит, лапки с зеркалами и ручки-грызунки. Единственное, она обращает на него внимание, это тогда, когда я подвешиваю его на коляску и он болтается, но стоит он не дешево, поэтому тоже это не вариант. Может быть он не интересует ее, т.к. большой, Подробнее>>

05.10.2015 | отрицательный отзыв
Tiny Deal - Невозврат денег за невыполненный заказ

Сделал заказ на сайте.прождал положенное время 60 дней. отслеживания трек кода не было. но меня известили ждите скоро придет. Делал заказ в марте и уже 2 месяца не могу добиться от них возвращения денег. для начала предложили 70% возмещения только я не понял за что с меня за свой косяк удержали 30%. а потом вообще сунули на личный кабинет в Подробнее>>

25.04.2025 | положительный отзыв
Epic Look

Лучший центр эстетической косметологии в моей опыте обращения. Красивый центр и профессиональные специалисты.

19.09.2024 | отрицательный отзыв
New look smm: отзыв сотрудника

Хоча працюю в nl не так давно, але я дуже рада, що стала частинкою такої крутої команди! Раніше я слідкувала за сторінкою і навіть не думала, що стану смм-спеціалістом nl і буду створювати контент для великого ком?юніті! Дякую керуючим та всій команді за приємну роботу та ріст як спеціаліста.

18.08.2023 | отрицательный отзыв
Отзыв : Kokos Look

Кто смог получить- в любом случае, радуйтесь, что он-пуховик вообще у вас есть. А я вот уже жду свои 2 пуховика с 17.09.21. Заказ полностью оплачен, но делать его не спешат. Не смотря на то, что заявленные сроки изготовления 7-12 рабочих дней. Да и все разумные сроки задержки изготовления тоже прошли. На все вопросы менеджеры в Вотсап и инстаграмме отфутболивают на страницу трекинга изделия. Где указано, что мои пуховики находятся в "сортировочном контейнере, швейный цех 2". И находятся они там аж с 4.10.21. После моих неоднократных обращений просто меняют ...

07.10.2022 | положительный отзыв
Отзыв : Бьюти-студия Look at me

Здравствуйте! Сделал жене подарок на 8-е марта! Купил курс "Татуаж бровей" преподаватель Ефимова Татьяна. Предварительно пришел на бесплатную консультацию, где все подробно рассказали, время обучения, о теории, практика и что выдается по окончании курса. Очень приятная обстановка в учебном центре!

Россия, Одинцово, Можайское шоссе, д.20

11.06.2021 | положительный отзыв
Mama Look!

я работала в этой конторе 2 месяца, это максимум насколько меня хватило. Отношение к сотрудникам ужасное, обещали одно, по факту другое. Очень много съёмок особенно в выходные. Как можно делать качественно фото и работать с клиентами, если стоит 9 часов подряд без перерыва. Я даже не успевала сходить в туалет и поесть. Поэтому все негативные отзывы о работе фотографов исходят