Поиск отзывов

Результаты поиска

7 0

HR IT-COMPANY

С****й:

Положительные стороны

Хочу отметить работу компании HR IT-COMPANY по результатам собеседований. Это высокопрофессиональная команда, которая прежде всего ставит в приоритет своей работы — работу с кандидатами. Хотел бы особо отметить профессионализм рекрутера Юлию. В ее работе были продемонстрированы отличные коммуникативные навыки, отзывчивость, оперативность, выдержка. На каждом этапе общения все проходило понятно, интуитивно, быстро. Благодарю за работу.

Отрицательные стороны

отсутствует

 Киев


загрузка результатов опроса

Пройдите краткий опрос, всего несколько вопросов (да/нет), которые помогут составить максимально объективное мнение о компании  Пройти опрос 

 

 

Отзывы о компании

13.10.2023 | положительный отзыв
0 0
HR IT-COMPANY

Положительные стороны:
Проходжу випробувальний період у компанії на посаду SDR. Завтра останній день випробувального, залишався і продовжую залишатись задоволеним своїм вибором, я потрапив в колектив де кожна людина професіонал і добрий друг. Всі процеси та задачі настільки структуровані, що працювати одна насолода. Надихаюсь стрімкість росту і швидкістю адаптації до змін. Дякую Ringostat, своєму найкращому куратору, який в мене був за всю мою професійну кар’єру і всій команді, з вами хочеться залишатись на дуууже довго!
Отрицательные стороны:
відсутні
Подробнее>>

10.09.2023 | положительный отзыв
3 0
HR IT-COMPANY

Положительные стороны:
Хотів би залишити відгук про співпрацю з агентством HR IT-company і рекрутером Надією. У січні я почав шукати роботу, розглядав пропозицію від клієнта компанії. Швидко призначалися співбесіди, передавався зворотний зв'язок, рекрутер підтримувала контакт зі мною на кожному з етапів. Пізніше я прийняв отриманий оффер) Я працюю в Space.Code вже кілька місяців і дуже задоволений цим місцем. Готовий рекомендувати рекрутерів агентства як професіоналів своєї справи і хотів би сказати окреме дякую Надії!
Отрицательные стороны:
Немає
Подробнее>>

07.09.2023 | положительный отзыв
3 0
Відгук про послуги компанії HR IT-campany

Положительные стороны:
Мене консультували кілька рекрутерів агентства HR IT-company, періодично показували нові пропозиції від клієнтів у різних доменах, розповіли, що можна підучити з технологій, щоб більше «коштувати» на ринку, допомогли поліпшити резюме. Круто було поспілкуватися з рекрутерами, не очікував такої залученості від...
Отрицательные стороны:
Немає
Подробнее>>

30.08.2023 | положительный отзыв
3 0
HR IT-COMPANY

Положительные стороны:
Працювала і працюю з агенцією «HR IT-company». Закрили кілька стратегічних ТОП позицій разом з цією агенцією і ми продовжуємо співпрацювати Співпрацювати завжди приємно, починаючи зі збора наших вимог до кандидата до дуже професійного збору рекомендацій на фінальному етапі. Дуже чітко поставлений процес відбору, приємне та професійне спілкування з рекрутерами. Завжди на зв’язку Можу відкрито і щіро рекомендувати)
Отрицательные стороны:
Відсутні
Подробнее>>

28.08.2023 | положительный отзыв
4 0
Большая Васильковская 100 отзыв о работе

Положительные стороны:
Все, кто работал в hr it-company, знают, что это компания с большим сердцем, именно поэтому так часто звучит слово "семья ". Здесь каждый и каждая может найти для себя что-то свое, какого уровня профессионалом бы ты ни был. Компания поддерживает...
Отрицательные стороны:
Не обнаружил
Подробнее>>

06.08.2023 | положительный отзыв
7 0
HR IT-COMPANY

Положительные стороны:
Працевлаштування проходило, як на мене, професійно, суто по ділу і без нав’язливості як це часто буває. Було відчуття, що рекрутерка Анжеліка твоя давня знайома і тобі просто і комфортно в спілкуванні. Всі мої запитання щодо вакансії та компанії були розкриті в повному обсязі.
Подробнее>>

УПРАВЛЕНИЕ РЕПУТАЦИЕЙ

ВИРТУОЗНАЯ ИГРА НАСТОЯЩИХ ПРОФЕССИОНАЛОВ

ТВОРЧЕСКОЕ ВЛАДЕНИЕ ОТЗЫВАМИ


ПОДРОБНЕЕ

Вернуться к списку

X

Дополнительных отзывов о компании не найдено. Вы можете воспользоваться нашим расширенным поиском.

Запустить поиск | Закрыть

Закрыть

Сообщение


 
Ваше имя

Ваш E-mail

Подробное описание

 

Отправить Закрыть

x
x
>